Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα όσα θα κάνουμε στην Αθήνα το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου!

28 Ιουλίου 2017 15:43
Όλα όσα θα κάνουμε στην Αθήνα το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούλη βρίσκει τους περισσότερους φίλους μας στα νησιά, κι εμάς στην όχι και τόσο άδεια Αθήνα. Εκμεταλλευόμαστε τα καλοκαιρινά πάρτυ, τους κήπους και τα θερινά και κλείνουμε την εβδομάδα με τους καλύτερους οιωνούς.

Party στο Κinono

Ένα μικρό πάρτυ κλεισίματος διοργανώνει το αγαπημένο μας Kinono στο Κουκάκι για να αποχαιρετίσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Καλοκαιρινοί ήχοι, καλή διάθεση και αίσθηση διακοπών για να κλείσει η εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Θερινό σινεμά - Sous Le Meme Toit

Η κωμωδία του Ντομινίκ Φαρουτζιά, Sous le meme toit (Και μαζί και χώρια), αποτελεί μία καλή επιλογή για θερινό σινεμά. Η Ντελφίν και ο Ιβάν παίρνουν διαζύγιο κοινή συναινέσει. Για αυτούς, όπως και για τα δύο τους παιδιά, Βιολέτ και Λούκας, ο χωρισμός εξελίσσεται εξαιρετικά ομαλά. Όταν η οικονομική του κατάσταση φτάνει σε οριακό σημείο, ο Ιβάν παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στο σπίτι όπου ζούσε με τη Ντελφίν και τα παιδιά τους, καθώς του ανήκει το 20%. Οι δύο πρώην σύζυγοι θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις… χαρές της συγκατοίκησης.

Το καλοκαιρινό Noel

Πιστό στο προφίλ του παραμυθένιου και παράλληλα elegant bar του κέντρου, το Noel μετέτρεψε τη στοά του σ’ έναν εντυπωσιακό κήπο, ενώ σε συνδυασμό με το δροσερό κατάλογο των cocktails του, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό αν παραμείνεις τον Αύγουστο στο κέντρο.

Η συνιδιοκτήτρια του Noel, Φανή Σπυριδάκη για μια ακόμα φορά επιμελήθηκε το διάκοσμο του αγαπημένου bar, μετατρέποντας τον σε μια μικρογραφία βοτανικού κήπου, πιο δροσερή από ποτέ, γεμάτη πράσινο. Την ίδια στιγμή η δημιουργική ομάδα των bartenders εμπνεύστηκε από ιστορικούς πίνακες, αντιγραφές πολλών εξ’ αυτών διακοσμούν και το Noel, και δημιούργησε μια σειρά από εντυπωσιακά και δροσερά cocktails.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share