Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Αγαπώ την Αγορά μου": Γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο στην Βαρβάκειο Αγορά!

9 Ιουνίου 2017 13:25

Στη Γιορτή των Αγορών λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος η Βαρβάκειος Αγορά, το Σάββατο 10 Ιουνίου. Μουσική και χορός, γευστικές δοκιμές, δραστηριότητες για παιδιά, θα δώσουν από τις 11πμ έως αργά το βράδυ, τον εορταστικό ρυθμό της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο διαδίκτυο: Η λίστα με τους Έλληνες διάσημους gay που κάνει τον γύρο του ίντερνετ!

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) ως μέλος της WUWM (World Union of Whole sale Markets) φέρνει στην χώρα μας την μεγαλύτερη γιορτή των Αγορών. Η καμπάνια επικεντρώνεται φέτος στη νέα γενιά επιλέγοντας ως σύνθημα “markets for the new generation”. Ο ΟΚΑΑ ΑΕ συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Αγαπώ την Αγορά μου» (Love Your Local Market) με εορταστικές & εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε Αγορές και Ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται στις αγορές όλης της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δάκρυσαν" και τα... μπεντά του ΟΑΚΑ! Ατάκα έπος από τον Παππά σε... παπά!

Μετά τη θερμή ανταπόκριση που έλαβαν οι εναρκτήριες εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών το διήμερο 20 & 21 Μαΐου, σειρά έχει η Βαρβάκειος Αγορά το Σάββατο 10 Ιουνίου, με τις εκδηλώσεις που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας στις 27 Μαίου.

Η βραδιά θα κλείσει με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, δύο πληθωρικούς και ασυγκράτητους performers,που θα μας κάνουν να γελάσουμε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια και να χορέψουμε με τραγούδια που ξεκινούν από τα sixties και την εποχή των μπουάτ, φτάνουν στα nineties και καταλήγουν στο σήμερα.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share