Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα 9 καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα, σύμφωνα με την Guardian!

27 Μαρτίου 2017 12:35
Τα 9 καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα, σύμφωνα με την Guardian!

Η Βρετανική εφημερίδα Guardian αφιέρωσε αυτή την εβδομάδα μία σελίδα για τα 9 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνεις εάν επισκεφτείς την αγαπημένη σε όλους Αθήνα.

Σας παραθέτουμε τα μέρη που προτείνει στους αναγνώστες της και τις περιγραφές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 κλασικές σάλτσες που όλοι πρέπει να μάθουμε να μαγειρεύουμε!

Λίμνη Βουλιαγμένης
Απέχει 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και θεωρείται το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και θεραπεία ευεξίας. Το άλατα που υπάρχουν στο νερό λέγεται ότι θεραπεύουν σχεδόν τα πάντα. Διοργανώνονται επίσης βραδιές jazz μουσικής κάτι που αποτελεί μία μαγική επιλογή για την βραδινή σας έξοδο.






Εναλλακτικοί Περίπατοι στην Αθήνα

Περίπατοι οργανώνονται από μία ομάδαντόπιων φωτογράφων, μουσικών, σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων και αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να δείτε μία άλλη πλευρά της Αθήνας. Υπάρχουν ειδικές διαδρομές με έμφαση στη φωτογραφία, στις τέχνες του δρόμου, στα κοινωνικά κινήματα, την αρχιτεκτονική και στα ποδήλατα, η επιλογή είναι δική σας.


Food Street Burger
Σούπερ φάσμα επιλογών σε αυτό το κατάστημα με μπέργκερ για τους λάτρεις του κρέατος αλλά και οι χορτοφάγοι δεν θα μείνουν πεινασμένοι καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στα μπέργκερ με λαχανικά. Σας προτείνουμε το συνδυασμό με παρμεζάνα και μανιτάρια Portobello. Ο ιδανικός τρόπος για να τερματίσετε μία νύχτα έξω στην Αθήνα. In Greece, do it like Greeks!
Καλαμιώτου 14

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο νόστιμη και εύκολη τούρτα χωρίς θερμίδες!



Αβυσηνία
Ένα υπέροχο μέρος για φαγητό, είτε πρόκειται για το χειμώνα όπου η ατμόσφαιρα είναι άνετη και ατμοσφαιρική ή το καλοκαιρι όπου μπορείτε να κάτσετε στη βεράντα στον τελευταίο οροφο με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Οι τιμές είναι λογικές και το φαγητό νόστιμο, ιδιαίτερα το καπνιστό χοιρινό με δαμάσκηνα, αναφέρει η Guardian.
Κινέτου 7



Gazarte
Ένας χώρος που συνδυάζει ζωντανή μουσική με χώρο σινεμά, μπαρ – εστιατόριο και βιβλιοπωλείο. Οι μουσικές επιλογές είναι υψηλής ποιότητας με καλλιτέχνες όπως η Έλλη Πασπαλά και ο Dave Holland. Ο κινηματογράφος θεωρείται εναλλακτικός και η ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη!



Ταβέρνα Σκούφιας
Κρυμμένη ταβέρνα στην περιοχή της Ομόνοιας. Μία ταβέρνα δημοφιλής στους ντόπιους και τους εργαζόμενους της περιοχής. Καταπληκτικές τιμές και πολλά πιάτα επηρεασμένα από την Κρήτη. Δοκιμάστε κόκκινο κόκορα με ούζο.
Βασιλείου Μεγάλου 50



«ΘΕΑ» Μπαρ στο ξενοδοχείο Central
Πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης σε αυτό το μπαρ του τελευταίου ορόφου. Θα ήταν ιδιανικό για εσάς να συμπέσετε με το ηλιοβασίλεμα – κάτι που είναι υπέροχο όταν συμπίπτει με τον φωτισμό της Ακρόπολης. Δοκιμάστε τα κοκτέιλς και απολαύστε τους διαθέσιμους μεζέδες. Πεντανόστιμοι!
Απόλλωνος 21

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Με ποια γυναίκα κάνει συμμαχία ο Αγγελόπουλος;


The Art Foundation – Taf
Υπέροχος διατηρητέος χώρος για ποτό και καφέ καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας. Με ένα ποτό στο χερί εξερευνήστε τις εκθέσεις τέχνης στο εσωτερικό του κτιρίου. Καθώς και δεν υπάρχει οροφή στη μέση, είναι ένα εξαιρετικό μέρος να απολαύσετε τα αστέρια του Αθηναϊκού ουρανού.
Νορμανού 5





Κόκκινος Λωτός
Στέκι των πιο όμορφων παρουσιών. Πιείτε το αγαπημένο σας ποτό και χαλαρώστε γύρω από ένα ξύλινο τραπέζι με άνετα μαξιλάρια. Όλοι θα γίνετε μία μεγάλη παρέα.
Ζωοδόχου Πηγής 5


 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share