Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

TOTAL GUIDE - Κουκάκι: Το AthensMagazine.gr σου προτείνει τα καλύτερα στέκια για φαγητό και ποτό σε μια από τις πιο cool γειτονιές της Αθήνας!

Πρέπει να τα επισκεφθείς άμεσα!

10 Ιουνίου 2020 05:48
TOTAL GUIDE - Κουκάκι: Το AthensMagazine.gr σου προτείνει τα καλύτερα στέκια για φαγητό και ποτό σε μια από τις πιο cool γειτονιές της Αθήνας!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Στη νοτιοανατολική πλευρά του Φιλοπάππου, κάτω από την Ακρόπολη, το Κουκάκι είναι μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Αθήνας. Πήρε το όνοµα του από τη μεγάλη βιοτεχνία του Γεωργίου Κουκάκη που έδρευε εδώ στις αρχές του 20ου αιώνα.

Είναι µεν μια πυκνοδομημένη περιοχή, παλιότερα επιλογή κυρίως κατοικίας (και για φοιτητές), ωστόσο στη συνέχεια εξελίχθηκε και σε προορισμό διασκέδασης... Τελικά, όμως, περισσότερο απ’ όλα το Κουκάκι είναι από τις λίγες αυθεντικές γειτονιές που έχουν απομείνει, µε την έννοια της αυτάρκειας, των κατοίκων που καλημερίζονται, που επικοινωνούν, που συνυπάρχουν.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία ξεκίνησε και αναπτύχθηκε και η επιχειρηματική δράση, ώστε να μετατραπούν τελικά οι δύο γραφικοί πεζόδρομοι του σε... στέκια, µε αυτόν της Γ. Ολυμπίου να κάνει την αρχή και να ακολουθεί εξίσου δυναμικά ο δεύτερος, η Δράκου.

Η καθημερινότητα κινείται εδώ σε άλλους ρυθμούς, πιο χαλαρούς... Ποδήλατα, παρέες που αράζουν στα τραπεζάκια στον πεζόδρομο, τουρίστες που ανακαλύπτουν μια «κρυμμένη» πλευρά του κέντρου! Συνειδητά εναλλακτικό, μακριά από καθωσπρεπισμούς, µε τα προσεγμένα μαγαζιά του µε την ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, αλλά και τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, κυρίως στην «πάνω γειτονιά», κατάφερε να γίνει τελικά πόλος έλξης για ανθρώπους από κάθε σημείο της Αθήνας.

Highlight: Αναμένουμε την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, που θα προσθέσει ακόμα ένα λόγο να βρεθούμε εδώ!

Cafe Valparaiso

Valparaiso cafe, Κουκάκι

Σε έναν από τους πιο γραφικούς πεζόδρομους της περιοχής, έκανε την εμφάνισή του το Valparaiso, ένα μικρό cafe που το χαρακτηρίζουν η ανεπιτήδευτη απλότητα, ο σεβασμός στην αισθητική και η αυθεντική διάθεση επικοινωνίας. Μετά τη διαμόρφωση ενός μικρού συνοικιακού καταστήματος, ο μακρόστενος χώρος µε τις vintage πινελιές, το μωσαϊκό και τη χαρακτηριστική αισθητική - αποτέλεσμα προσωπικής επιμέλειας - µας υποδέχεται σε άκρως φιλική ατμόσφαιρα και ύφος που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του εµπνευστή και ιδιοκτήτη, Μάριου.

Ο εκλεκτός καφές kudu (όλες τις ώρες!), τα επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, τα ψαγμένα ξένα ακούσματα, οι εκθέσεις νέων καλλιτεχνών και, πάνω απ’ όλα, το παρεΐστικο κλιμα το κατατάσσουν στα αγαπημένα στέκια!

Δευτέρα - Πέμπτη: 10:10 - 02:00

Παρασκευή & Σάββατο: 10:10 - 04:00

Κυριακή: 10:10 - 01:00

Γ. Ολυµπίου 7, Κουκάκι, Τ. 211 4084623

Facebook: Cafe Valparaiso Society

Instagram: valparaisocafe

Μικρή Βενετία

Μικρή Βενετία, Κουκάκι

Στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Γ. Ολυμπίου, η Μικρή Βενετία σερβίρει καθημερινά υπέροχες γεύσεις και αποστάγματα... Όλα έγιναν µε γνώση, εμπειρία και φαντασία, από τον προσεγμένο χώρο µε τα καφάσια στον τοίχο και τα τσουβάλια που κρέμονται από το ταβάνι μέχρι το μενού που πάντρεψε τις μοναδικές εγχώριες πρώτες ύλες µε τις επιρροές από τοπικές κουζίνες του κόσμου, µε αποτέλεσμα πεντανόστιμα πιάτα. Στα συν, ο μικρός κατάλογος µε εποχιακά πιάτα ημέρας.

Καθημερινά: 10:00 - 01:00

Γ. Ολυμπίου 15, Τ. 213 0259158

Facebook: Μικρή Βενετία

Instagram: mikri_venetia

Καφενείο η "Αυλή"

Καφενείο η Αυλή, Κουκάκι

Η Αυλή µε τις πολύχρωμες καρέκλες, τις ζωγραφιές, την οικεία ατμόσφαιρα και τον χώρο που παραπέμπει σε σπίτι, µε art και vintage πινελιές, είναι ένα all day cafe bar που έχει καθιερωθεί ως προορισμός στο Κουκάκι. Το success story έχει ως εξής: τρεις φίλοι, ο Τάσος, ο Κυριάκος και ο Κώστας, έφτιαξαν ένα χώρο µε παρεΐστικη και άκρως φιλική ατμόσφαιρα , ποιότητα υπηρεσιών –από τον καφέ μέχρι τα εξαιρετικά αποστάγματα και τις εκλεκτές ποικιλίες–, προσιτές τιμές, ροκ κυρίως μουσική και άλλους ψαγμένους ήχους, και έκαναν την Αυλή από τα πιο αγαπημένα στέκια στην περιοχή!

Καθημερινά: 08:00 - 04:00

Γ. Ολυµπίου 4, Κουκάκι Τ. 211 4051412

Facebook: Καφενειο η ''Αυλη''

Instagram: kafeneioavli

ΜΠΕΛ ΡΕΫ

ΜΠΕΛ ΡΕΫ, Κουκάκι

Ακριβώς πριν τον πεζόδρομο της Γ. Ολυμπίου, στο ισόγειο ενός γωνιακού κτηρίου, είναι ένα ευρύχωρο και ψηλοτάβανο σνακ µπαρ µε στοιχεία παραδοσιακού καφενείου, αλλά και σύγχρονα, µε mix & match κοινό που αγαπά την επικοινωνία... Το πρωτότυπο όνομά του είναι «κληρονομιά» από το συνεργείο αυτοκινήτων που βρισκόταν εκεί και οι έξι φίλοι-συνέταιροι αποφάσισαν να το κρατήσουν, μαζί µε την παλιακή ταμπέλα πάνω στην οποία αναγράφεται.

Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 10:00 - 02:00

Παρασκευή & Σάββατο: 10:00 - 03:00

Φαλήρου 88 & Γ. Ολυµπίου, T. 213 0326450

Site: belraybar.gr

Facebook: ΜΠΕΛ ΡΕΫ

Instagram: belraybar

Σβούρα

Σβούρα, Κουκάκι

Πλήρως εναρμονισμένη µε την ιδιαίτερη αισθητική και τη μοναδική ταυτότητα της περιοχής µε όνοµα που αντιπροσωπεύει το παιχνίδι, τα χρώματα, την παράδοση και φυσικά την αεικινησία–, είναι ένα καφενείο µε την κλασική αλλά και τη σύγχρονη έννοια του όρου, το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στον φημισμένο πεζόδρομο... Χρωματιστό περιβάλλον, ζεστός χώρος και όσο πρέπει μικρός, µε ενδιαφέρουσα αισθητική και τον εντυπωσιακό «σκαλιστό» παγκόσμιο χάρτη στον τοίχο να µας υπενθυμίζει ότι η Γη γυρίζει.

Όλα µε την προσωπική σφραγίδα των ιδιοκτητών Σπύρου και Αχιλλέα, και κυρίως µε παρεΐστικη διάθεση και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα. Απολαμβάνουμε από καφέ, εγχώρια αποστάγματα μέχρι οινόμελο και ρακόμελο–από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει!– µε εξαιρετικά συνοδευτικά και εκλεπτυσμένο γευστικότατο μενού (μεζεδέσματα), στο οποίο δίνεται όλο και περισσότερη έμφαση, και υπό τις πολυδιάστατες μουσικές επιλογές, που δύσκολα θα συναντήσουµε αλλού... ο χώρος µας ανταμείβει.

Highlight: Τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο που µας προ(σ)καλούν να αράξουμε και να αφήσουµε τις σκέψεις µας να ταξιδέψουν,... αλλά και τα ξεχωριστά events που γίνονται ανά διαστήματα. Στα συν, οι πολύ προσιτές τιμές και η ποιότητα!

Καθημερινά: 10:00 - 14:00

Δράκου 8, Κουκάκι, Τ. 210 9220919

Facebook: Σβούρα

Instagram: svoura_athens

Monsieur Barbu

Monsieur Barbu, Κουκάκι

Ένα μικρό old fashioned τύπου καφενείο που συναντάµε εδώ και δύο χρόνια μπροστά από ένα παρκάκι, σε χώρο που συνδυάζει το κλασικό µε το μοντέρνο, µε vintage λεπτομέρειες. Φημίζεται για τα cocktails, καθώς και για τις λίγες αλλά εκλεκτές γευστικές του προτάσεις, (burgers, club, tortillas), που έχουν αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια, ενώ δυνατό του χαρτί είναι το κυριακάτικο brunch.

Δευτέρα - Παρασκευή & Κυριακή: 11:00 - 02:00

Σάββατο: 11:00 - 03:00

Φαλήρου 59, Τ. 210 9247555

Facebook: Monsieur Barbu

Instagram: monsieurbarbu.ath

Ο Μπαµπάς

Ο Μπαμπάς, Κουκάκι

Πολύχρωμο ντεκόρ και industrial διακόσμηση σε έναν all day μοντέρνο χώρο µε παραδοσιακές πινελιές, μεγάλο κεντρικό µπαρ και φωτογραφίες διάσημων μπαμπάδων µε τα παιδιά τους. Από νωρίς για οικονομικό καφέ μέχρι αργά το βράδυ για cocktails, ποτά και αποστάγματα, συνοδεία funky, blues, rock, garage, ‘70s, alternative και soul ήχων, ενώ πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι προτάσεις φαγητού, τύπου burger και club, αλλά και μεζέδες που συνοδεύουν άριστα τα εξαιρετικά αποστάγματα!

Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη: 10:00 - 02:00

Τρίτη & Κυριακή: 10:00 - 01:00

Παρασκευή & Σάββατο: 10:00 - 03:00

Φαλήρου 53, Κουκάκι Τ. 215 5505565

Facebook: Ο ΜΠΑΜΠΑΣ καφετέρια-μπάρα

Instagram: o_mpampas_cafe_bar_

MANHMANH

ΜΑΝΗΜΑΝΗ, Κουκάκι

Πιστή στον τόπο καταγωγής της, η κουζίνα της Μάνης συνδυάζεται με μαγειρικές προτάσεις από όλη την Ελλάδα. Μια κουζίνα που δεν φοβάται τη σύγχρονη εκτέλεση και τις μοντέρνες ιδέες, χρησιμοποιεί τα παραδοσιακά υλικά της περιοχής και τα πιο αγνά της Πελοποννήσου.

Σύγκλινο από την Αρεόπολη, κόκορα από το χωριό Μπάρδουνα, χειροποίητα ζυμαρικά, λουκάνικο της γιαγιάς με πορτοκάλι, άγρια σπαράγγια και πολλά άλλα, στα χέρια του σεφ Αλέξανδρου Φουρούλη μεταμορφώνονται σε προτάσεις γευστικής ολοκλήρωσης και εντυπωσιάζουν τους πάντες με την ωριμότητα των συνθέσεων και την αρτιότητα της τεχνικής τους.

Στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το λευκό και λαδί σκηνικό με τις μοντέρνες arty πινελιές και τα ξύλινα παραδοσιακά αντικείμενα, μπορείς να απολαύσεις πράσινο καγιανά με χορταρικά, φακές με φρέσκια ρίγανη και σύγκλινο Μάνης σε σάλτσα εσπεριδοειδών, τσουχτές (μανιάτικα μακαρόνια με καβουρδισμένη μανιάτικη μυζήθρα) σκεπασμένες με τηγανητό αυγό, μαραθόρυζο με γαρίδες και σάλτσα από μελάνι σουπιάς, ψαρονέφρι με μανούρι και σύκα σε σάλτσα από μέλι και αμύγδαλα και αρκετές ακόμη θαυμάσιες συνταγές!

Καθημερινά: 17:00 - 00:00

Φαλήρου 10, Κουκάκι Τ. 210 9218180

Site: manimani.com.gr

Facebook: ΜΑΝΗΜΑΝΗ

Instagram: manhmanhrestaurant

KINONÓ

All day με υπέροχη μπάρα και εξαιρετικές γεύσεις, που ήρθε να προστεθεί στο όλο και πιο ενδιαφέρον Κουκάκι. Όλα όσα βλέπεις στον χώρο είναι χειροποίητα αφού τα έχει φτιάξει με τα χέρια της η ιδιοκτήτρια. Το KINONÓ έχει επίσης και πολύ ενδιαφέρουσα κουζίνα η οποία όσο πάει και μεγαλώνει. Snacks, καγιανάς, brioche, pasta, σούπες αλλά και σαλάτες. Δοκίμασε εκείνο το πιάτο με τα ζεστά χόρτα, το χοιρινό Κρήτης και την ξινομυζήθρα.

Όσο βραδιάζει τόσο πιο κοντά στο αλκοόλ ερχόμαστε. Πρώτα με την μεγάλη γκάμα σε aperittivo όπου τα aperol είναι αρωματισμένα και infused με διάφορες γεύσεις. Μετά σειρά έχουν τα cocktails με συνταγές από τα χέρια του ταλαντούχου Μάριου Ηλιόπουλου. Δοκίμασε το white swan με gin, μαστίχα, κανέλα, ginger, λεμόνι, αχλάδι και μήλο. Μουσική υπόκρουση από δυνατούς dj θα έχεις κάθε μέρα ενώ τις Κυριακές από το μεσημέρι.

Φαλήρου 48, Κουκάκι Τ. 211 4086826

Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 10:00 - 02:00

Παρασκευή & Σάββατο: 10:00 - 03:15

Facebook: KINONÓ

Instagram: kinonobar

ΒonΒon

BonBon

Χώρος ρομαντικός και σοφιστικέ, ταυτόχρονα γεμάτος εκπλήξεις, που εύκολα θα κατέτασες στην κατηγορία των "κουκλίστικων" μαγαζιών της πόλης. Σε ένα πανέμορφο εσωτερικό με αλλά και στα τραπεζάκια του πεζόδρομου στη Δράκου το Bonbon σου προσφέρει φίνες γεύσεις με πολύ αγνά υλικά, σε θαυμάσια σερβίτσια, ενώ πολύ μεγάλη έμφαση δίνεται και στην εμφάνιση των εδεσμάτων (ξέρεις για να μπορείς σαν γνήσιος foodie να τα ανεβάζεις και στο Instagram)!

Καθημερινά: 07:00 - 02:00

Δράκου 12, τηλ. 213 0367123

Facebook: BonBon une petite creperie

Instagram: bonboncrepes

Balcony

Balcony Restaurant & Bar

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα με άποψη και θέα από το «μπαλκόνι», στο διατηρητέο νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη μια ανάσα από το Μουσείο της Ακρόπολης. Το χειμώνα, σερβίρει στην εσωτερική σάλα με το απαλό πράσινο στους τοίχους.

Καθημερινά: 12:00 -02:00

Βεϊκου 1, Τ. 211 4118437

Site: www.balconyathens.com

Facebook: Balcony Restaurant & Bar

Instagram: balcony_athens

Τuk tuk

TukTuk Thai street food

Ο πολύχρωμος μικροσκοπικός του χώρος πάνω στη Βεΐκου στο Κουκάκι, σε ταξιδεύει στις υπαίθριες αγορές της Μπανγκόγκ! Πρόκειται για το ολοκαίνουριο ethnic εστιατόριο Tuk tuk, σε λογική street food, που σερβίρει αυθεντικές ταϊλανδέζικες συνταγές.

Πίσω από την open cuisine του ο Μπάμπης Ασκερίδης και οι Ταϊλανδές μαγείρισσες ετοιμάζουν εξαιρετικές παραδοσιακές συνταγές που θα έτρωγες σε εστιατόριο, αλλά σε πολύ προσιτές τιμές! Σπεσιαλιτέ το Phat See Ew! Δεν γίνονται κρατήσεις, ωστόσο η μικρή αναμονή αξίζει! Kαι take away.

Δευτ.-Σαβ: 17:30-23:30 & Κυρ: 14:00-20:00

Βεΐκου 40, Κουκάκι, Τ. 211 4051947

Facebook: Tuk Tuk Thai Street Food

Instagram: tuktuk.thai.street.food.athens

Κούβελος

Kouvelos Restaurant

Η αύρα της παλιάς Αθήνας βρίσκεται εντός των ολόλευκων τοίχων της ιστορικής ταβέρνας με πορεία πάνω από 100 χρόνια, σε μια ήσυχη γειτονιά στο Κουκάκι. Η έκπληξη βρίσκεται παντού, στο μενού με αυθεντικές ελληνικές συνταγές όπως τις Κουρκουμπίνες Καρύστου με κρόκο Κοζάνης, τη μανιταρόπιτα με απάκι Κρήτης αλλά και στις μεσογειακές γεύσεις.

Πιάτα που απολαμβάνονται περίφημα και στην ολάνθιστη αυλή όπου ξεχωρίζει το λευκό και το πράσινο της φύσης. Διάσημη για τις αυθεντικές νοστιμιές και την ποιότητα των υλικών, η ταβέρνα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα κρέατα και γαλακτοκομικά από τοπικές φάρμες και μικρά αγροκτήματα. Και στο τραπέζι, δίπλα από τα πιάτα και τις λιχουδιές, εκλεκτό κρασί από Έλληνες παραγωγούς για το «στην υγεία σας».

Καθημερινά: 17:00 - 23:00

Σαββατοκύριακο: 13:30 - 23:00

Γενναίου Κολοκοτρώνη 66, Τ. 211 4052418

Site: kouvelos.com

Facebook: Kouvelos Restaurant

Instagram: kouvelosrestaurant

Lotte

Lotte cafe bistro

Παστέλ χρώματα, vintage αντικείμενα και μια παραμυθένια ατμόσφαιρα σας περιμένει στο Κουκάκι. Με άρωμα Γαλλίας το café-bistro ξεχωρίζει στην κρυμμένη γωνιά του και υποδέχεται τους επισκέπτες για καφέ, τσάι, βότανα, χειροποίητα γλυκά, σπιτικές τάρτες και πίτες υπό τους ήχους jazz και blues μουσικής αλλά και παλιά ελληνικά λαϊκά. Μη χάσεις τα ζεστά και κρύα cocktail που σερβίρει το βράδυ.

Καθημερινά: 09:00-02:00.

Τσάμη Καρατάσου 2, Ακρόπολη, Τ. 211 4078639

Facebook: Lotte cafe-bistrot

Instagram: lotte_cafe_bistrot

Meno Male

Meno Male

Η Ιταλία στο πιάτο σου σε ένα ζεστό και πανέμορφο χώρο στην πολυσύχναστη Βεΐκου, την καρδιά του Κουκακίου. Το Meno Malo ξυπνάει από νωρίς μιας και εκεί μπορείς να απολαύσεις ένα πλούσιο πρωινό ή brunch. Ο σεφ Γιώργος Γαλάνης συστήνει ένα all day menu το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα ελληνικά και ιταλικά προϊόντα. Για παράδειγμα, οι πίτσες συνδυάζουν διάφορα ιταλικά υλικά, αλλά και ελληνικά στοιχεία όπως ελιά, κρεμμύδι, ρίγανη και φέτα.

Δοκίμασε την αρωματική tartufata, συνόδεψε την πικάντικη Salami Picante με ένα tartar μανιταριών και ένα μπουκάλι κόκκινο ιταλικό κρασί, στο τέλος παράγγειλε κι έναν καυτό espresso όπως τον πίνουν οι Ιταλοί.

Καθημερινά: 09:00 - 01:00

Βεΐκου 10, Κουκάκι, Τ. 210 9231350

Facebook: Meno Male

Instagram: menomale.athens

SeaWolf

Seawolf

Ένας θαλασσόλυκος ήρθε να ταράξει τα νερά στο Κουκάκι. Το Seawolf είναι το καινούργιο ψαροεστιατόριο που άνοιξε στην καρδιά πριν σχεδόν ένα χρόνο στον κεντρικό δρόμο της Δημητρακοπούλου. Ο σεφ Ηλίας Μπαλάσκας έχει επιμεληθεί πολύ προσεγμένα το μενού και με ένα μαγικό τρόπο έχει συνδυάσει τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με ένα σύμπλεγμα Ελλάδας και Ασίας.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε την ταλιάτα τόνου με κρούστα μπαχαρικών από σουσάμι και πιπέρια διάφορα μέχρι ξερό κόλιανδρο, τζίντζερ και κάνναβη που συνοδεύεται με πουρέ παστινάκι και ψητό βιολογικό μαρούλι. Μια γευστική πανδαισία!

Τρίτη - Σάββατο: 16:00 - 00:00

Κυριακή: 13:00 - 17:30

Δευτέρα: Κλειστά

Δημητρακοπούλου 35, Κουκάκι, Τ.210 9229235

Facebook: Seawolf Athens

Instagram: seawolf_athens

Kalamaki Bar

kalamaki bar

Ένα μοντέρνο ψητοπωλείο όπου μπορείτε να απολαύσετε ζουμερά κρέατα με μεγάλη ποικιλία σε καλαμάκια όπως χοιρινό, κοτόπουλο, κεμπάπ, ακόμα και αρνί και μοσχάρι αλλά και με χαλούμι ή μανιτάρια εάν είσαι χορτοφάγος.

Το kalamaki bar βρίσκεται στο Κουκάκι μόλις 3 τετράγωνα από την Ακρόπολη σε μια από τις πιο παραδοσιακές γειτονιές της Αθήνας, στον πολυσύχναστο καταπράσινο πεζόδρομο της Δράκου.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις φρεσκοκομμένες πατάτες Κύπρου τηγανισμένες σε αγνό λάδι.

Καθημερινά: 12:30 - 02:00

Δράκου 15, Κουκάκι, Τ. 211 0171862

Site: kalamakibar.gr

Facebook: Kalamaki Bar

Instagram: kalamakibar.athens

Meerkat Cocktail Safari

Meerkat

Ένας από τους κορυφαίους Γάλλους bartenders αποφάσισε να ανοίξει ένα μικρό παράδεισο στο Κουκάκι για το οποίο μιλάνε όλοι. Διακόσμηση σε τροπικό κλίμα, πολύχρωμα coctails και μια διάθεση για safari είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στο Meerkat και σε κάνουν να το ερωτευτείς.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε το πολύ δροσιστικό King of Bongo με βότκα, φρέσκο μάνγκο, ένα πικάντικο σιρόπι από κύμινο και κανέλα, χυμό λάιμ και jamaican jerk bitters.

Τρίτη - Κυριακή: 11:00 - 02:00

Χρήστου Βυζαντίου 7, Κουκάκι, Τ. 213 0453390

Facebook: Meerkat Cocktail Safari

Instagram: meerkatcocktailsafari

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share