Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλα τα δάκρυα: Η νέα επιτυχία του Αντώνη Ρέμου που θα λατρέψετε! (Video)

Το τραγούδι που θα ακούτε όλη την ημέρα!

31 Οκτωβρίου 2019 17:20
Όλα τα δάκρυα: Η νέα επιτυχία του Αντώνη Ρέμου που θα λατρέψετε! (Video)

Μια νέα επιτυχία ήρθε για να μείνει από τον Αντώνη Ρέμο τον αγαπημένο τραγουδιστή των Ελλήνων! Όλα τα δάκρυα είναι το τραγούδι που θα γράψει ιστορία και θα το σιγοτραγουδάτε όλη μέρα!

Σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, στίχους Νίκου Μωραΐτη και την υπέροχη φωνή του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή, το «Όλα Τα Δάκρυα» ξεχωρίζει αμέσως. “Το βαπόρι απ’ την Περσία”: Η αληθινή ιστορία του τραγουδιού!

Την παραγωγή υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλος.

Το κοινό αγάπησε το τραγούδι από την πρώτη στιγμή, μέσα από την αποκλειστική ραδιοφωνική του μετάδοση σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ ο Αντώνης Ρέμος το παρουσίασε για πρώτη φορά live το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, «μαγεύοντας» τους πάντες.

Το «Όλα Τα Δάκρυα» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο album του Αντώνη Ρέμου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Εκτός από τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Α», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έγιναν sold out από το πρώτο κιόλας διήμερο, ο Αντώνης Ρέμος επιφυλάσσει ακόμα μία μεγάλη μουσική έκπληξη. Στις 11 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα κάνει μία μοναδική εμφάνιση με τον φημισμένο Λιβανοαρμένιο πιανίστα και συνθέτη Γκι Μανουκιάν, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Παραγωγή: Γιώργος Κυβέλος

«Να μ’ αγαπάς»: Για ποια γυναίκα γράφτηκε το ωραιότερο Ελληνικό τραγούδι αγάπης;

Πρωτοακούστηκε στο φιλμ Ασυμβίβαστος (1979), έγινε τεράστια επιτυχία με τον Παύλο Σιδηρόπουλο ο οποίος και πρωταγωνιστούσε και ήταν ένα από τα τραγούδια που τον καθιέρωσαν.

Το «Να Μ’ Αγαπάς», ίσως το ωραιότερο ελληνικό τραγούδι αγάπης, μετά τον Παύλο, τραγουδήθηκε από δεκάδες άλλους τραγουδιστές και συνεχίζει να ταξιδεύει τις όμορφες στιγμές χιλιάδων ερωτευμένων. Tο νέο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη προς τιμήν του Ζακ Κωστόπουλου! (video)

Είναι γραμμένο από τον σκηνοθέτη (και τραγουδοποιό) Ανδρέα Θωμόπουλο, το Πάσχα του 1976, στο σπίτι του Μανούσου Μανουσάκη, στο Χιλιομόδι. Για ποια όμως γράφτηκε; Ο Ανδρέας αποκαλύπτει…

«Το έγραψα, φουλ ερωτευμένος με την Ηρώ, για να την πείσω να με παντρευτεί. Το 1976, ήμουν για Πάσχα, με μια μεγάλη παρέα, στο σπίτι του Μανούσου, στο Χιλιομόδι Κορίνθου. Η Ηρώ, δεν ήταν εκεί, έκανε Πάσχα με τους δικούς της, αφού μόλις την είχα γνωρίσει. Εγώ, απομονωμένος με μια κιθάρα, Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα, ετοίμαζα το τραγούδι, για την Ηρώ… Αργότερα, όταν το ολοκλήρωσα, την πήρα τηλέφωνο, και το έπαιξα».

Η πονηρή ιστορία πίσω από το γνωστό τραγούδι «Μακαρένα»! (Video)

Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, μία ομάδα ανθρώπων, παιδιά των 90’s, καλούνται να ακούσουν έναν προς ένα τους στίχους του τραγουδιού Μακαρένα και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια όχι και τόσο καλή έκπληξη. Θα σοκαριστείτε με την νέα έκδοση του "Mama"! - Το νέο mix που θα σαρώσει! (Video)

Η Μακαρένα λοιπόν, σύμφωνα με την εκδοχή του τραγουδιού που ακούγεται στο video είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει σχέση με ένα αγόρι.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο, όταν το αγόρι της φεύγει εθελοντικά για στρατιώτης, η Μακαρένα πηγαίνει (όχι για βόλτα) με δυο φίλους του. Έεεϊ Μακαρένα! Στο video που ακολουθεί, οι συμμετέχοντες μένουν με το στόμα ανοιχτό και πέφτουν από τα σύννεφα, όταν συνειδητοποιούν την συμβαίνει με τη Μακαρένα.

Η φοβερή ιστορία πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αλκίνοου Ιωαννίδη!

Το τραγούδι του Αλκίνοου που λάτρεψε το κοινό, «Όνειρο Ήτανε», συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο “Ανεμοδείκτης”(1999) που τον έκανε περισσότερο γνωστό.

Η ιστορία λοιπόν πίσω από το τραγούδι είναι η εξής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του...

"Ένας φίλος μου υπήρξε ερωτευμένος για μεγάλο διάστημα με μια κοπέλα, την οποία έβλεπε μόνο στον ύπνο του. Στον ξύπνιο δεν την είχε συναντήσει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά είχαν μια κανονική ερωτική ιστορία, με τα πάνω και τα κάτω, με τις χαρές και τις λύπες.

Από καιρό σε καιρό έβλεπα το φίλο μου και εκείνος μου έλεγε: “Ξέρεις,την ξαναείδα, μου είπε αυτό, εγώ της είπα το άλλο, συνέβη εκείνο, έγινε τούτο”. Μια μέρα, ένα βράδυ μάλλον ενώ κοιμόταν πάλι, ήρθε ξανά στον ύπνο του η κοπέλα, κλαίγοντας αυτή τη φορά του είπε ότι δεν θα την ξανάβλεπε ποτέ ξανά και πράγματι έκτοτε δεν την ξαναείδε. Και απ’ αυτή την ιστορία έγραψα αυτό το τραγούδι.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share