Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Callas in Concert: Έρχεται στην Ελλάδα!

Το show που ξετρέλανε όλο τον κόσμο!

13 Σεπτεμβρίου 2019 14:22
Callas in Concert: Έρχεται στην Ελλάδα!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιοδείας 2019, η Base Hologram και η Solist invent experiences παρουσιάζουν στην Αθήνα ένα μοναδικό υπερθέαμα υψηλής τεχνολογίας:

Callas in Concert - The Hologram Tour
Με την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση της Eímear Noone

Η θρυλική ντίβα της Όπερας, Maria Callas “επιστρέφει” στη σκηνή 45 χρόνια μετά, μέσω της σύγχρονης ολογραφικής ψηφιακής και λέιζερ υψηλής τεχνολογίας και το κοινό έχει πλέον την ευκαιρία για μια πρωτόγνωρη εμπειρία: Να απολαύσει τη μοναδική Maria Callas “ζωντανά” σε συναυλία!

Το Νοέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της δεύτερης περιοδείας της στην Ευρώπη, η μοναδική αυτή εμπειρία θεάματος έρχεται και στην Αθήνα, για δύο ξεχωριστές βραδιές που θα συγκινήσουν και θα μαγέψουν το κοινό. "Πρωθυπουργός για μια μέρα" έρχεται στο L.A. Theater

Η παράσταση Callas In Concert προσφέρει στο θεατή του σήμερα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μία αναπαράσταση της μοναδικής ερμηνείας της Callas επί σκηνής, αυτής που την ανέδειξε σε θρύλο της Όπερας.

Callas in Concert έρχεται στην Ελλάδα!

Με αυτόν τον μοναδικά καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο, μπορεί κανείς να ζήσει μια παράσταση της Ντίβας, να εκστασιαστεί όπως οι προηγούμενες γενιές από την ανυπέρβλητη ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό της και να παρασυρθεί από την έμφυτη δραματουργία και το πάθος της, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Όλα αυτά με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που πλαισιώνει την παράσταση της μεγάλης ερμηνεύτριας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Eímear Noone, στις 11 & 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα, «Θέατρον», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

HBASEHologram, η κορυφαία εταιρεία δημιουργός περιεχομένου ζωντανής ψυχαγωγίας, αξιοποιεί την τεχνολογία των ολογραφικών ταινιών για την παραγωγή συναυλιών και ειδικεύεται στη δημιουργία θεαμάτων μέσω της ολογραφικής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας μια φωτορεαλιστική, τρισδιάστατη απόδοση, δίνoντας στους θεατές τη δυνατότητα να συνδεθούν βιωματικά με το περιεχόμενο της ζωντανής παράστασης. Σημαντική συμβολή στη δημιουργία του projectέχει η WarnerClassics, διαθέτοντας όλες τις ηχογραφήσεις με τη φωνή της MariaCallasπου έχει στην κατοχή της

Η Maria Callas έχει αναμφίβολα αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της Όπερας ως η καλλιτέχνιδα που όρισε την έννοια “Ντίβα”. Βρίσκεται μέχρι και σήμερα στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους σε πωλήσεις τραγουδιστές κλασικής μουσικής και θεωρείται η σπουδαιότερη σοπράνο στην ιστορία της μουσικής. Το 2007 τα βραβεία Grammy της απένειμαν το Lifetime Achievement Award και την ίδια χρονιά ψηφίστηκε από κοινό και κριτικούς του BBC Music Magazine ως η μεγαλύτερη σοπράνο στον κόσμο. Πέντε χρόνια αργότερα, στη λίστα των επιτυχιών της ήρθε να προστεθεί και η ένταξη της στο Hall Of Fame του περιοδικού Gramophone, του νο.1 εντύπου κλασικής μουσικής που εκδίδεται στο Λονδίνο από το 1923.

Callas in Concert έρχεται στην Ελλάδα!

Η μεγάλη παραγωγή Callas In Concert, έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχοντας φιλοξενηθεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά μουσικά θέατρα όπως την English National Opera στο Λονδίνο, τη Salle Pleyel στο Παρίσι, το Θέατρο Bozar στις Βρυξέλλες κ.α. έρχεται και στην Αθήνα, για δύο μόνο παραστάσεις, αφιερωμένες στην κορυφαία του είδους. "Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι" στο θέατρο του Νέου Κόσμου

Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος.

Με τη συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος
• Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.viva.gr
• Τηλεφωνικά στο 212 254 0300 & 11876

Τμήμα Κρατήσεων και Εισιτηρίων «Ελληνικού Κόσμου»: Τ. 212 254 0300, [email protected]

Για εισιτήρια ΑΜΕΑ οι κρατήσεις θα γίνονται μόνο τηλεφωνικά, στο 212-2540300, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Αποκλειστικός χορηγός: ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 Χρόνια αφιερωμένοι σε εσάς

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση 80 χρόνων δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και αγκαλιάζει αυτό το μοναδικό υπερθέαμα ως αποκλειστικός χορηγός των παραστάσεων που θα παρουσιαστούν στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της χορηγίας, η εταιρία υποστηρίζει το Σωματείο «ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΙΑΤΡΙΚΗΣ - "ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”» και ενισχύει το έργο του με το ποσό των 30.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Andrea Bocelli επιστρέφει στην Αθήνα και στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share