Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέο άλμπουμ από τον Iggy Pop!

Θα λέγεται "Free"!

21 Ιουλίου 2019 14:01
Νέο άλμπουμ από τον Iggy Pop!

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του Post Pop Depression, o Iggy Pop ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ. Το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο Free, θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και σε αυτό ο διάσημος τραγουδιστής θα εξερευνήσει μία άλλη πλευρά του μουσικού του εαυτού, η οποία θα προσεγγίζει τα συναισθήματα μετά την τελευταία του περιοδεία.

"Είναι ένα άλμπουμ στο οποίο άλλοι καλλιτέχνες μιλούν για μένα, κι εγώ απλά δανείζω τη φωνή μου. Μετά το τέλος της περιοδείας για το Post Pop Depression, ένιωθα σίγουρος πως είχα ξεφορτωθεί το πρόβλημα της χρόνιας ανασφάλειας που είχε ριζώσει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Αλλά ένιωσα και στεγνός επίσης. Ένιωσα πως ήθελα να γυρίσω την πλάτη μου και να φύγω. Ήθελα να είμαι ελεύθερος. Ξέρω πως αυτό είναι μία ψευδαίσθηση και η ελευθερία είναι μόνο κάτι το οποίο νιώθεις, αλλά έχω ζήσει όλη μου τη ζωή ως τώρα με την πεποίθηση πως αυτό το συναίσθημα αξίζει να το κυνηγάς. Όλα όσα χρειάζεσαι, όχι ευτυχία ή αγάπη απαραίτητα, αλλά το αίσθημα το να είσαι ελεύθερος. Οπότε αυτό το άλμπουμ απλά συνέβη σε μένα και το άφησα να συμβεί," είπε για το νέο άλμπουμ ο Iggy Pop.

11 τραγούδια για τα 50 χρόνια από την Προσελήνωση!

Σαν σήμερα το 1969, το διαστημόπλοιο Apollo 11 εκτοξεύεται από το Κέιπ Κανάβεραλ των ΗΠΑ και θα φτάσει στον προορισμό του 4 μέρες αργότερα. Αυτός δεν είναι άλλος από την Σελήνη.

Αυτές τις μέρες λοιπόν γιορτάζουμε τον μισό αιώνα από την Προσελήνωση και γιορτή χωρίς μουσική δεν υφίσταται, οπότε σας διαλέγουμε 11 τραγούδια για το Apollo 11, τον Νιλ Άρμστρονγκ, τον Μπαζ Όλντριν και τον Μάικλ Κόλινς.

1) R.E.M. – ‘Man On The Moon’

2) Björk – ‘Moon’

3) The Police - 'Walking on the Moon'

4) Frank Sinatra – ‘Fly Me to the Moon’

5) David Bowie – ‘Space Oddity’

6) Pink Floyd - 'Dark Side of the Moon'

7) CCR - 'Bad Moon Rising'

8) Janis Joplin - 'Half Moon'

9) Radiohead - 'Sail to the Moon'

10) Television - 'Marquee Moon'

11) Echo & the Bunnymen - 'Killing Moon'

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share