Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιός είναι ο Lewis Capaldi που έχει μαγέψει την μισή Ευρώπη;

Θα τον ακούσετε πολύ σύντομα στα ραδιόφωνά σας!

15 Ιουλίου 2019 13:26
Ποιός είναι ο Lewis Capaldi που έχει μαγέψει την μισή Ευρώπη;

Το όνομα Lewis Capaldi μπορεί να μην σας λέει κάτι, αλλά σύντομα μάλλον θα το ακούτε όλη την ώρα στα ραδιόφωνά σας! Ο νεαρός Σκωτσέζος μουσικός και τραγουδιστής (γεννημένος το 1996) κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες τον πρώτο του δίσκο "Divinely Uninspired to a Hellish Extent" και ήδη έχει γίνει Χρυσός, ενώ το τραγούδι του "Someone You Loved" σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των charts σε όλη την Δυτική Ευρώπη (1ο σε Βρετανία και 2 φορές πλατινένιο).

Η γλυκιά και χιουμοριστική του περσόνα τον καθιστά ακόμα πιο αξιαγάπητο και η εμφάνισή του στο φετινό Glastonbury θεωρήθηκε από τις καλύτερες του καλοκαιριού από κοινό και κριτικούς.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την θέση του στις πωλήσεις και κερδίζοντας την συμπάθεια όλο και περισσότερου κόσμου, το φαινόμενο Capaldi εξαπλώνεται πέρα από το Νησί και οι εκτιμήσεις μας λένε ότι θα φτάσει και στα Ελληνικά ραδιόφωνα σύντομα.

Βέβαια δεν τον συμπαθεί ιδιαίτερα ο Νόελ Γκάλαχερ. Αλλά κανέναν δεν συμπαθεί ο Νόελ Γκάλαχερ. Τον Lewis δεν τον πειράζει.

Lewis Capaldi Reacts To Being Insulted By Noel Gallagher

Forget a number one album, or a number one single, Lewis Capaldi's life has peaked after being insulted by Noel Gallagher 😂😂

Posted by LADbible on Monday, June 17, 2019

Τα μεγάλα "χιτ" που αυτοί οι καλλιτέχνες μισούν να παίζουν!

Το ότι εκείνοι τα έγραψαν δεν σημαίνει ότι τους αρέσουν, και ότι αρέσουν στο κοινό τους δεν σημαίνει ότι θα τα παίζουν ξανά και ξανά στις συναυλίες τους.

Πολλοί καλλιτέχνες ουσιαστικά αποκηρύσσουν τα τραγούδια τους, είτε επειδή δεν τους εκφράζουν πλέον, είτε για πιο συναισθηματικούς λόγους...

Για να δούμε μερικά από αυτά:

1) Radiohead - Creep

Η πρώτη επιτυχία των Radiohead δεν αρέσει στον τραγουδιστή Τομ Γιορκ, ο οποίος μάλιστα το έχει αποκαλέσει "σκατά". Βέβαια η στάση τους μαλακώνει τα τελευταία χρόνια και πλέον το παίζουν που και που...

2) Eric Clapton - Tears in Heaven

Ο θρυλικός κιθαρίστας Eric Clapton έγραψε το "Tears in Heaven" για τον γιο του, ο οποίος σε ηλικία 4 ετών έπεσε από τον ουρανοξύστη όπου κατοικούσαν και σκοτώθηκε. Ο Clapton έχει δηλώσει ότι είναι ένα πάρα πολύ φορτισμένο τραγούδι για να το παίζει στις συναυλίες.

3) Beastie Boys – (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)

Οι Beastie Boys έγραψαν με σκωπτική διάθεση το εν λόγω τραγούδι, όμως ο κόσμος δεν το κατάλαβε, έπαιρνε τους ειρωνικούς στίχους σαν το νόημα του τραγουδιού κι έτσι...το μίσησαν!

4) AC/DC – It’s A Long Way To The Top (If You Wanna Rock n’ Roll)

Το χέβι μέταλ αριστούργημα των AC/DC ήταν σήμα κατατεθέν του πρώτου τραγουδιστή της μπάντας, Bon Scott (όπως και το σόλο με γκάιντα που έχει) και όταν πέθανε το 1980, ο διάδοχός του Brian Johnson αρνήθηκε να το παίξει σε live από σεβασμό.

5) REM - Shiny Happy People

Οι Αυστραλοί ποτέ δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους σε σχέση με την επιτυχία του "Shiny Happy People" την οποία όπως ισχυρίζονται, δεν κατάλαβαν ποτέ και θεωρούν ένα "ποπ τραγούδι για παιδάκια". Ως εκ τούτου, δεν το συμπεριλαμβάνουν στην setlist τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νέο τραγούδι από τους Nightstalker!

Νέο τραγούδι από τον τραγουδιστή των Oasis!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

 
 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share