Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κι όμως! Η επιτυχία της Florence & the Machine δεν είναι δική της!

Ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια είναι διασκευή!

10 Ιουλίου 2019 13:50
Κι όμως! Η επιτυχία της Florence & the Machine δεν είναι δική της!

Οι επικείμενες συναυλίες των Florence & the Machine έχουν ενθουσιάσει όσους θα πάνε κι έχουν εκνευρίσει όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο.

10 χρόνια πριν, η indie μπάντα από την Αγγλία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της με τίτλο "Lungs" - δίσκος που αναγνωρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους της δεκαετίας, σκαρφάλωσε στα charts και καθιέρωσε την Florence Welch.

Η Welch και η μπάντα έχουν γράψει όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, εκτός από το τελευταίο, το οποίο έμελλε να γίνει και μία από τις μεγάλες επιτυχίες τους!

Ο λόγος για το "You've Got the Love", το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε σαν σινγκλ από τους Source, χρησιμοποιώντας την φωνή της Candi Station το 1991 κι έφτασε μέχρι το no.4 στα βρετανικά τσαρτ.

Ακούστε το original εδώ:

Sold out και η 2η συναυλία της Florence + The Machine στο Ηρώδειο!

Florence ήταν και πάει...

Sold Out σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και η 2η (έξτρα) ημερομηνία συναυλίας του συγκροτήματος Florence + The Machine στο Ηρώδειο. Οι γκρίνιες δεν έλειψαν ούτε αυτή την φορά, καθώς το σύστημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων δεν έβγαζε αποτελέσματα και κολλούσε, ενώ οι θέσεις ήταν ελάχιστες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι Just Mustard είναι το νέο hot όνομα στην βρετανική μουσική!

Άκου το νέο τραγούδι των Black Keys!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share