Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλλαγή χώρου για την συναυλία των Slayer!

Το Athens Rocks αλλάζει venue!

8 Ιουλίου 2019 15:06
Αλλαγή χώρου για την συναυλία των Slayer!

Το πρώτο AthensRocks φέρνει τους Slayer για μια τελευταία συναυλία στην Ελλάδα, με τους θρύλους του thrash metal να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το ελληνικό κοινό με ένα εντυπωσιακό show, όπως και στις δεκάδες στάσεις της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την High Priority Promotions «θέλοντας να τιμήσουμε τους Slayer και τους Έλληνες φαν και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις μιας εμφάνισης τέτοιου μεγέθους, το AthensRocks μεταφέρεται στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”».

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP και HIGH PRIORITY θα ενημερωθούν μέσω e-mail με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβασή τους στον χώρο.

Sold out σε μία ώρα η Florence + Τhe Machine - Ανακοινώθηκε 2η ημερομηνία!

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Florence + The Machine στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο έγινε sold out μέσα σε μόλις μία ώρα, με μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να αντιδράει με το σύστημα πώλησης.

Ωστόσο όπως γνωστοποιήθηκε λίγο αργότερα, η Florence θα εμφανιστεί για άλλο ένα βράδυ στους πρόποδες της Ακρόπολης και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου, 3 μέρες μετά.

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Και ο Nicky Romero στο Unite With Tomorrowland!

Έρχεται στην Αθήνα ο Goran Bregovic!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share