Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Νέο τραγούδι από τον τραγουδιστή των Oasis!

Το νέο single του Liam Gallagher κυκλοφόρησε!

2 Ιουλίου 2019 12:59
Νέο τραγούδι από τον τραγουδιστή των Oasis!

Με το νέο του άλμπουμ να κυκλοφορεί στα τέλη του καλοκαιριού, ο πρώην τραγουδιστής των Oasis, Liam Gallagher αποκάλυψε ένα ακόμη κομμάτι απ' αυτό, με τίτλο 'The River'. Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το άλμπουμ αυτό, καθώς είχε προηγηθεί το 'Shockwave', που κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο Why Me? Why Not... και θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ θα διαδεχθεί το As You Were, του 2017. Το νέο κομμάτι έχει μία εσάνς από 70s και μέσω των στίχων "Don’t believe celebrities/ The money sucking MPs/ The device in your hands, imitation beauty", προσπαθεί να αλλάξει το κατεστημένο.

Ακούστε το εδώ:

Νέο άλμπουμ με ανέκδοτο υλικό του Prince

Η Atom Factory που έχει αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας του Prince κρύβεται πίσω από την κυκλοφορία. Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκαν την ορίτζιναλ εκδοχή του κομματιού του, 'Nothing Compares 2 U' που έκανε τεράστια επιτυχία με την διασκευή της η Sinead O' Connor.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, Troy Carter δεν θα είναι μια ακόμη συλλογή αλλά υλικό που έχει γράψει μια πιο συγκεκριμένη χρονική στιγμή. "Ο Michael Howe που δουλεύει πάνω στο αρχείο του μαζί μας, έκανε μια τρομερή δουλειά, ανακαλύπτοντας μερικά αξιοπρόσεκτα πρότζεκτ.

Την προτίμηση μας κέρδισε ένα από αυτά και αποφασίσαμε ότι ήταν κάτι τόσο μοναδικό που έπρεπε να το ακούσουν οι φαν του. Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές αυτή τη στιγμή και θα βγει το φθινόπωρο". H εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε δυο νέες ιστοσελίδες, το Prince2Me που είναι περισσότερο για τους φαν και το αρχειακό annotated discography."

Μια βιογραφία του Prince θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στο χρόνο. Ο γνωστός μουσικός είχε ήδη παραδώσει 50 σελίδες γραμμές στο χέρι σε έναν εκδότη πριν το θάνατο του το 2016.

 

Ροή ειδήσεων

Share