Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η φοβερή ιστορία πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αλκίνοου Ιωαννίδη!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

25 Ιουνίου 2019 09:31
Η φοβερή ιστορία πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αλκίνοου Ιωαννίδη!

Το τραγούδι του Αλκίνοου που λάτρεψε το κοινό, «Όνειρο Ήτανε», συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο “Ανεμοδείκτης”(1999) που τον έκανε περισσότερο γνωστό.

Η ιστορία λοιπόν πίσω από το τραγούδι είναι η εξής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του...

"Ένας φίλος μου υπήρξε ερωτευμένος για μεγάλο διάστημα με μια κοπέλα, την οποία έβλεπε μόνο στον ύπνο του. Στον ξύπνιο δεν την είχε συναντήσει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά είχαν μια κανονική ερωτική ιστορία, με τα πάνω και τα κάτω, με τις χαρές και τις λύπες.

Από καιρό σε καιρό έβλεπα το φίλο μου και εκείνος μου έλεγε: “Ξέρεις,την ξαναείδα, μου είπε αυτό, εγώ της είπα το άλλο, συνέβη εκείνο, έγινε τούτο”. Μια μέρα, ένα βράδυ μάλλον ενώ κοιμόταν πάλι, ήρθε ξανά στον ύπνο του η κοπέλα, κλαίγοντας αυτή τη φορά του είπε ότι δεν θα την ξανάβλεπε ποτέ ξανά και πράγματι έκτοτε δεν την ξαναείδε. Και απ’ αυτή την ιστορία έγραψα αυτό το τραγούδι.

Βρέθηκε ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen!

Πρεμιέρα στο ραδιόφωνο του BBC έκανε ένα μέχρι πρότινος ανέκδοτο τραγούδι του Φρέντι Μέρκιουρι, μετά από μια δεκαετία αναζητήσεων για μια χαμένη ηχογράφηση του θρυλικού τραγουδιστή. Λέγεται "Time Waits For No One" και προοριζόταν για το soundtrack για το μιούζικαλ «Time», που είχε ανέβει στο West End το 1986.

Ακούστε το εδώ:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share