Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιοί είναι οι Shame, η μπάντα που έκλεψε την παράσταση από τον Iggy Pop;

...

11 Ιουνίου 2019 18:15
Ποιοί είναι οι Shame, η μπάντα που έκλεψε την παράσταση από τον Iggy Pop;

Το Σάββατο που μας πέρασε (8/6) το ροκ κοινό της Αθήνας βρισκόταν σύσσωμο στην Πλατεία Νερού και το Release Athens Festival, για την συναυλία του Iggy Pop, των James και ενός ονόματος - έκπληξη, των Shame!

Αναμφίβολα η έκπληξη της βραδιάς, κανείς δεν περίμενε ότι σε μία μισογεμάτη (ή μισοάδεια για τους απαισιόδοξους - μέτριο χιούμορ) Πλατεία Νερού θα έβγαζαν τόση ενέργεια και ότι ο ήχος του Μάντσεστερ μπορούσε να μοιάζει τόσο πολύ με πανκ. Ένας ακούραστος και υπερ-γοητευτικός frontman, ένας τρελαμένος μπασίστας που δεν έμεινε ακίνητος ούτε λεπτό και μουσική “κάπως γνώριμη μα διαφορετική” φρόντισαν να κάνουν τον κόσμο να χορέψει από τις 7 το απόγευμα και νομίζω ότι αν κάποιος κέρδισε κόσμο ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη οι Shame. Και κάτι μου λέει ότι το Spotify τους πήρε αρκετά streams από την Αθήνα την Κυριακή...

Οι Shame, μία από τις κορυφαίες νέες rock μπάντες της Μ. Βρετανίας, που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το περσινό καταπληκτικό ντεμπούτο τους, “Songs Of Praise”, μας σύστησε μια μπάντα με νεανική ορμή και θυμό και, ταυτόχρονα, ανθεμικά τραγούδια με τη δική τους ζωντάνια, πάθος και χιούμορ.

Ο Γίαννης Χαρούλης στο θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με μια μεγάλη διπλή γιορτή, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» , στον Βύρωνα την Δευτέρα 12 την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουνίου .Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.

Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!

Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!

Ο Γιάννης Χαρούλης για 3 μεγάλες συναυλίες στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στον ΒΥΡΩΝΑ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 - ΤΡΙΤΗ 13 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Τόλιος /Κρουστά

Mark Nieuwenhuis/ Τρομπέτα

Τεχνικοί

Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου

Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού

Σε όλα τα καταστήματα :

- στο ticketservices.gr
- στο tickets.public.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

Από Δευτέρα 15 Μαΐου:

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ

Γιάννης Χαρούλης

Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τιμή εισιτηρίων: 11 ευρώ φοιτητές/άνεργοι και 13 ευρώ γενική είσοδος

Ώρα έναρξης: 21.00

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share