Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φοβερό: Ορχήστρα διασκευάζει...Prodigy!

Rave vs κλασική!

7 Ιουνίου 2019 18:42
Φοβερό: Ορχήστρα διασκευάζει...Prodigy!

Η ορχήστρα του Steve Pycroft αποφάσισε ότι ο Μπετόβεν δεν της αρκεί πλέον και αποφάσισε να παίξει...Prodigy!

Επέλεξαν λοιπόν κάποια από τα πιο γνωστά κομμάτια των θρύλων της ηλεκτρονικής μουσικής και τα διασκεύασε σε κλασική μουσική!

Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό!

Θυμάσαι το soundtrack του GTA; Τώρα μπορείς να το ξανακούσεις!

Τα βιντεοπαιχνίδια της σειράς Grand Theft Auto (GTA εν συντομία) έφεραν πολλές αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησαν -κυρίως από γονείς- καθώς υποστηρίχθηκε ότι προάγουν την βία και την παρανομία και ωθούσε τους νέους που το έπαιζαν σε αντίστοιχες συμπεριφορές.

22 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου GTA και αφού πλέον έχουμε σιγουρευτεί ότι γλιτώσαμε τα "κύματα δολοφόνων" που μας τρομοκρατούσαν, ας επισκεφθούμε ξανά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία των παιχνιδιών αυτών, το οποίο δεν είναι άλλο από την μουσική του!

Μία φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια, που όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στους παίκτες, ήταν οι...ραδιοφωνικοί σταθμοί που μπορούσες να ακούσεις όταν οδηγούσες κάποιο αυτοκίνητο (ή Monster Truck για όσους είχαν τους κωδικούς).

Κάποιος μερακλής του YouTube με το όνομα "GTA Radio" βρήκε κι ανέβασε αυτούσιο το πρόγραμμα του κάθε σταθμού, μαζί με τις χιουμοριστικές παρεμβολές των παραγωγών και τις επινοημένες (κι εξίσου αστείες) διαφημίσεις τους!

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, έχει μουσική για όλα τα γούστα που θα σας στείλει πίσω στο San Andreas και το Vice City...

Έχει 80's...

Έχει soul...

Έχει rock...

Έχει alternative...

Έχει "συναίσθημα"...

Έχει ραπ...

Έχει ρέγκε...

Έχει μέταλ...

Έχει λάτιν...

Έχει ντίσκο...

Κι έχει και country!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι Florence and the Machine έρχονται στην Αθήνα!

Ο πόλεμος του Βιετνάμ μέσα από τραγούδια!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share