Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Θυμάσαι το soundtrack του GTA; Τώρα μπορείς να το ξανακούσεις!

Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί των παιχνιδιών στο YouTube!

31 Μαΐου 2019 14:09
Θυμάσαι το soundtrack του GTA; Τώρα μπορείς να το ξανακούσεις!

Τα βιντεοπαιχνίδια της σειράς Grand Theft Auto (GTA εν συντομία) έφεραν πολλές αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησαν -κυρίως από γονείς- καθώς υποστηρίχθηκε ότι προάγουν την βία και την παρανομία και ωθούσε τους νέους που το έπαιζαν σε αντίστοιχες συμπεριφορές.

22 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου GTA και αφού πλέον έχουμε σιγουρευτεί ότι γλιτώσαμε τα "κύματα δολοφόνων" που μας τρομοκρατούσαν, ας επισκεφθούμε ξανά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία των παιχνιδιών αυτών, το οποίο δεν είναι άλλο από την μουσική του!

undefined

Μία φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια, που όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στους παίκτες, ήταν οι...ραδιοφωνικοί σταθμοί που μπορούσες να ακούσεις όταν οδηγούσες κάποιο αυτοκίνητο (ή Monster Truck για όσους είχαν τους κωδικούς).

Κάποιος μερακλής του YouTube με το όνομα "GTA Radio" βρήκε κι ανέβασε αυτούσιο το πρόγραμμα του κάθε σταθμού, μαζί με τις χιουμοριστικές παρεμβολές των παραγωγών και τις επινοημένες (κι εξίσου αστείες) διαφημίσεις τους!

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, έχει μουσική για όλα τα γούστα που θα σας στείλει πίσω στο San Andreas και το Vice City...

Έχει 80's...

Έχει soul...

Έχει rock...

Έχει alternative...

Έχει "συναίσθημα"...

Έχει ραπ...

Έχει ρέγκε...

Έχει μέταλ...

Έχει λάτιν...

Έχει ντίσκο...

Κι έχει και country!

Λατρεύεις τα βιντεοπαιχνίδια: Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο εθιστικό!

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share