Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στους Slipknot!

Νεκρή βρέθηκε η κόρη του "Clown" στα 22 της χρόνια.

20 Μαΐου 2019 10:30
Θρήνος στους Slipknot!

Η τραγωδία χτύπησε την πόρτα του γνωστού μέταλ συγκροτήματος Slipknot, καθώς, όπως ανακοινώθηκε χθες από το Twitter της μπάντας, έφυγε σε ηλικία μόλις 22 ετών η Gabrielle Crahan, κόρη του ντράμερ Shawn Crahan, γνωστού και ως "Clown".

Η Gabrielle απεβίωσε στις 18 Μαΐου, αλλά ο θάνατός της γνωστοποιήθηκε την επομένη, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία. Στο tweet των Slipknot, ο Crahan ζητάει από τους φαν του συγκροτήματος να σεβαστούν εκείνον και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

Τα ατυχή νέα έρχονται σε μία περίεργη στιγμή, μόλις μία ημέρα μετά την πρώτη τους εμφάνισή μετά από 3 χρόνια, στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον νέο δίσκο τους, με τίτλο "WE ARE NOT YOUR KIND".

Glastonbury Festival: Αφιέρωμα στη μνήμη του Κιθ Φλιντ των Prodigy!

Το Glastonbury Festival θα αφιερώσει ένα ειδικό DJ set στη μνήμη του Κιθ Φλιντ.

Φόρο τιμής στον Κιθ Φλιντ των Prodigy θα αποτίσει το Glastonbury Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου.

To «Keith Flint Appreciation», όπως έχει ονομαστεί το αφιέρωμα, περιλαμβάνει ένα ωριαίο DJ set από τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ, Γκιζ Μπατ.

Ηeadliners του φετινού Glastonbury Festival είναι οι Cure και οι Killers, ενώ το φετινό line-up στο οποίο θα συναντούσαμε και τους Prodigy αν δεν είχε μεσολαβήσει ο θάνατος του Φλιντ, απαριθμεί πάνω από 60 καλλιτέχνες.

Ο 49χρονος τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ στις 4 Μαρτίου. Αιτία θανάτου του ήταν ο απαγχονισμός.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share