Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

O τραγουδιστής του "Taki taki", DJ Snake, έρχεται στην Αθήνα!

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

22 Απριλίου 2019 15:03
O τραγουδιστής του

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ dance μουσικής της χώρας, Primer Music Festival, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι ανανεωμένο, σε νέα τοποθεσία, με ακόμη μεγαλύτερα ονόματα στο line-up του.

Ο superstar DJ και παραγωγός, DJ SNAKE, δημιουργός της τεράστιας επιτυχίας “Taki Taki”, είναι ο πρώτος headliner του φετινού Primer.

Μετά την πρώτη, άκρως επιτυχημένη χρονιά του φεστιβάλ όπου πάνω από 5.000 λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές έντασης και συγκίνησης, το 2ο συνεχόμενο Primer Music Festival έρχεται την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, με ένα εκρηκτικό line-up ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Η Πλατεία Νερού, τοποθεσία διεξαγωγής του φετινού φεστιβάλ, βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δίπλα από το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, περσινό χώρο διεξαγωγής του Primer Music Festival.

Eίναι ο μεγαλύτερος outdoor χώρος συναυλιών στην Αθήνα, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης. Ανοιχτός, μεγάλος και άνετος χώρος, ιδανικός, όπως έχει ήδη αποδειχτεί, για τη διεξαγωγή μεγάλων συναυλιών.

Για τις ανάγκες του Primer 2019 θα στηθεί ένα ολοκαίνουργιο, τεραστίων διαστάσεων stage που θα σε καθηλώσει. Επιπλέον θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κομφετί, γιγαντοοθόνες και άλλα, με σκοπό να σου προσφέρουν την απόλυτη all-day φεστιβαλική εμπειρία.

Η Τετάρτη 10 Ιουλίου θα είναι μία ημέρα-γιορτή για τη dance μουσική στην Ελλάδα. Μία γιορτή που κανένας λάτρης της μουσικής δεν πρέπει να χάσει!

DJ SNAKE

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χρονιάς που διανύουμε. Το πιο καυτό όνομα DJ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

O διεθνούς φήμης Γάλλος superstar DJ και παραγωγός DJ SNAKE, δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών “Taki Taki”, “Let Me Love You”, “Lean On”, “Turn Down For What” και “Get Low” είναι το πρώτο σπουδαίο όνομα του φετινού Primer Music Festival. Λίγα λόγια για τον DJ SNAKE είναι υπερ-αρκετά για να περιγράψουν την απίστευτη επιτυχία και απήχηση που έχει παγκοσμίως.

Συνεργασίες με ονόματα όπως οι Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez, Lady Gaga, Skrillex, Diplo και Lil Jon, έχουν τοποθετήσει τον DJ SNAKE και τα τραγούδια του μόνιμα στις A-List των ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του κόσμου. Σε όποιον σταθμό κι αν συντονιστείς θα πετύχεις κάποιο τραγούδι του.

Τα νούμερά του DJ SNAKE στις μουσικές πλατφόρμες είναι εξωπραγματικά.

Πάνω από 11 δισεκατομμύρια(!) προβολές σε Youtube και Spotify.

Πάνω από 10 εκατομμύρια followers σε Instagram και Facebook.

O DJ SNAKE έχει συμμετάσχει ως πρώτο όνομα στα σπουδαιότερα φεστιβάλ του πλανήτη, όπως Tomorrowland, Coachella, Ultra Miami, και άλλα. Επίσης έχει υπάρξει 2 φορές υποψήφιος για βραβείο Grammy.

Ως ένας από τους πλέον πιο hot και περιζήτητους καλλιτέχνες παγκοσμίως, o DJ SNAKE εμφανίζεται μόνο σε επιλεγμένες πόλεις και επιλέγει ο ίδιος προσεκτικά τον κάθε σταθμό της περιοδείας του.

Άξια αναφοράς είναι μερικά ακόμη εντυπωσιακά στατιστικά:
Ο DJ SNAKE βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία 2 χρόνια στους Top-30 καλλιτέχνες όλων των κατηγοριών με τα περισσότερα streams καθημερινά στο Spotify. Επιπλέον, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα views στο Youtube από έναν DJ, με το πολυαγαπημένο στο ελληνικό κοινό “Lean On”.

Το 2017 ο DJ SNAKE έγραψε ιστορία στην πατρίδα του, γίνοντας ο μοναδικός καλλιτέχνης στον κόσμο που εμφανίστηκε για μια και μοναδική παράσταση στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου στο Παρίσι.

Το ολοκληρωμένο line-up του φετινού Primer Music Festival θα ανακοινωθεί σταδιακά μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.primermusicfestival.com

Προπώληση Εισιτηρίων

General - Αρένα

Early Bird - 27€

(περιορισμένος αριθμός)

VIP - Πλατφόρμα

Early Bird - 70€

(περιορισμένος αριθμός)

Οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του Primer Music Festival σε απόσταση αναπνοής από τους καλλιτέχνες και το stage του φεστιβάλ. Η ειδικά διαμορφωμένη VIP πλατφόρμα θα είναι υπερυψωμένη και θα βρίσκεται σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από το stage, σχεδόν κολλητά με αυτό. Επιπλέον θα διαθέτει δικό της ανεξάρτητο bar.

PRIMER MUSIC FESTIVAL 2019

OFFICIAL HASHTAGS:

#Primer2019

#primermusicfestival

#athens

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://primermusicfestival.com

Primer Music Festival

Γραφείο Παραγωγής

T: 210 8940836

E: [email protected]

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share