Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είσαι νέος και σου αρέσει η μουσική; Τότε μπορείς να κάνεις αίτηση στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος!

Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις;

22 Απριλίου 2019 13:39
Είσαι νέος και σου αρέσει η μουσική; Τότε μπορείς να κάνεις αίτηση στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος!

Μια μεγάλη ευκαιρία για τους νέους που τους αρέσει η μουσική. Η ΣΟΝΕ αναζητά άτομα για ορχήστρα, τραγουδιστές και άτομα για χορωδία. Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες για την αίτηση σας.

Σάββατο 04 Μαίου 2019 - Σύλλογος Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδος (Εδμόνδου Ροστάν 6) - Θεσσαλονίκη.
Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.

2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.

3. Οι υποψήφιοι /-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.



Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά τα κάτωθι όργανα:

Πίκολο
Φλάουτο
Κλαρινέτο
Όμποε
Φαγκότο
Σαξόφωνο
Τρομπέτα
Τρομπόνι
Εμφώνιο
Κόρνο
Τούμπα
Άρπα
Βιολί
Βιόλα
Τσέλο
Κόντρα Μπάσο
Κλασική Κιθάρα
Μπουζούκι
Ευρωπαϊκά Κρουστά
Drums
Πιάνο
Ακκορντεόν
Ηλεκτρικό Mπάσο
Κανονάκι
Σαντούρι

4. Ως ημερομηνία γέννησης του/της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.

5. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της φόρμας και αποστολής της ως συνημμένο στη διεύθυνση [email protected]

6. Η ακριβής ώρα - μέρα των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους/στις υποψηφίους με απαντητικό email.

7. Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής, ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]


Σας επισημάνουμε ότι η ΣΟΝΕ λειτουργεί με βάση τον κανονισμό της και δεν παραβιάζεται από κανένα μέλος. Εφόσον διαβαστεί και αποδεχθεί, συμπληρώνετε την αίτηση.

Πηγή:ysog.eu

Active member live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις.

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενα στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα ηχογραφήσει τους στίχους. Βιολί, κιθάρα, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, φυσικά κρουστά. Οι μουσικοί πειραματισμοί ατελείωτοι από έναν άνθρωπο που χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις ξεδιπλώνει από μέσα του πρωτότυπες μελωδίες.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα και το Σάββατο 18 Μαΐου στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη, οι Active Member θα μεταφέρουν στη σκηνή όλη τη δημιουργικότητα που υπάρχει στις πρόβες. Οι μουσικοί συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia:


Κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project.

Αυτήν τη φορά, με το μουσικό πεδίο παλλόμενο και ζωντανό από μουσικούς που όχι απλά κλήθηκαν να παίζουν αλλά κυρίως αγαπούν τα τραγούδια των Active Member εδώ και χρόνια, η ενέργεια του B.D.Foxmoor και της Sadahziniaαπογειώνεται λέγοντας ιστορίες με ρίμες. Κάθε τραγούδι είναι σαν να το ακούς από την αρχή καθώς οι λέξεις ακούγονται διαυγείς και καθαρές σαν πρώτη φορά ακόμα κι αν οι μυημένοι το έχουν χαράξει στη καρδιά τους από χρόνια.

Κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Κατάθεση ψυχής αυτοί οι στίχοι με το ζωντανό μελωδικό υπόβαθρο. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Εισιτήρια
Αθήνα: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 14€
Θεσσαλονίκη: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 13€

Προπώληση
Αθήνα: Στο Hunter Agency | www.hunteragency.gr και Αναστ. Ζίννη 12, Κουκάκι

Θεσσαλονίκη: ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη)
ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Πλατεία Ναυαρίνου 14)
ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81)
ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ (Αποστόλου Παύλου 22)
JOLLITY (Εύοσμος, Παύλου Μελά 25)
STEREODISC (Αριστοτέλους 4)

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share