Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Medelin: Το καινούργιο τραγούδι της Madonna!

Σας αρέσει;

18 Απριλίου 2019 15:54
Medelin: Το καινούργιο τραγούδι της Madonna!

Σε ησυχία δεν κάθεται η βασίλισσα της ποπ. Λίγες μέρες πριν είπαμε ότι έρχεται ο νέος της δίσκος τον οποίο η ίδια τον ανήγγειλε μέσω βίντεο.

Χθες το απόγευμα ακούσαμε και το πρώτο της τραγούδι.Το "Medellín" είναι το πρώτο τραγούδι και είναι ντουέτο με τον κολομβιανό σταρ Maluma. Ο δίσκος Madame X κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου από την Live Nation/Interscope/Maverick και θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια.

Σε πυρετο προετοιμασιών βρίσκεται η Madonna που σχεδόν σε ένα μήνα θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision, οπου και εκεί θα ακούσαμε τα 2 καινούργια της τραγούδι. Σίγουρα το ένα θα είναι το "Medellin".

Ακούστε το τραγούδι:

Η Madonna επιστρέφει με νέο δίσκο και ανέβασε teaser!

Tο πρώτο δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά της βασίλισσας της ποπ θα είναι η συνεργασία της με τον Maluma, θα κυκλοφορήσει 17 Απριλίου και θα λέγεται “Medellín”.

Όσο για το 14ο, νέο album της αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ο τίτλος του αποκαλύφθηκε από την ίδια την Madonna και θα είναι “Madame X”.

Όπως έχουμε πει η Madonna θα εμφανιστεί τον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Madonna θα ερμηνεύσει δύο κομμάτια και προφανώς θα προωθήσει υλικό από το νέο της project. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού θα κοστίσει σύ ένα εκατομμύριο δολάρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share