Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σταματήστε ό,τι κι αν κάνετε! Έρχονται οι Pyramidos στην Ελλάδα!

Και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη!

15 Απριλίου 2019 19:50
Σταματήστε ό,τι κι αν κάνετε! Έρχονται οι Pyramidos στην Ελλάδα!

Οι Pyramidos θα παίξουν στο Fuzz Club της Αθήνας και στον Πολυχώρο Αίγλη της Πάτρας.

Ναι ειναι αλήθεια! Η γιαπωνέζικη μπάντα των Pyramidos που έχει γίνει viral στη χώρα μας λόγω των διασκευών τους σε παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, έρχεται το Μάιο για να παίξει ζωντανά στην Ελλάδα.

Οι Pyramidos που έχουν έρθει άλλες δυο φορές για συναυλίες στην Ελλάδα, το 2012 και το 2014, αυτή τη φορά θα παίξουν σε Αθήνα και Πάτρα.

Η συναυλία τους στην Αθήνα θα γίνει στο Fuzz Club το ​​​​Σάββατο 4 Μαΐου και στην Πάτρα στον Πολυχώρο Αίγλη την Κυριακή 5 Μαΐου. Μαζί τους θα παίξουν οι Trashformers, γνωστοί εδώ και μια 15ετία για τα φημισμένα Trash Parties στα οποία αναβιώνουν γνωστές '90s επιτυχίες.

Θυμίζουμε ότι την είδηση για τις συναυλίες τους στην Ελλάδα έκαναν γνωστή οι ίδιοι οι Ιάπωνες μέσω του λογαριασμού τους στο facebook ενώ πριν λίγες ώρες επανήλθαν αναρτώντας και το αντίστοιχο event.

pyramidos στην αθήνα

Οι Pyramidos σχηματίστηκαν το 2009 στο Τόκιo και από την πρώτη στιγμή που διασκεύασαν σε άπταιστα ελληνικά, τραγούδια όπως τα «Βρε μελαχρινάκι», «Σήκω χόρεψε κουκλί μου», «Μαρία με τα κίτρινα», «Καγκέλια», κ.ά. έχουν γίνει viral και έχουν αποκτήσει πολλούς Έλληνες φίλους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και το σόου μεταμφιέσεων του Ant1, «Your Face Sounds Familiar» έκανε αναφορά στους Ιάπωνες θέτοντας στον Πασχάλη Τσαρούχα την αποστολή να μεταμορφωθεί σε Pyramidos και να κλέψει την παράσταση.

Πρόσφατα οι Pyramidos ξαναχτύπησαν, διασκευάζοντας αυτή τη φορά το -επίκαιρο και λόγω Πάσχα- «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί».

Οι Pyramidos είναι οι: Rodehihi (φωνή, κιθάρα), Yoitch (φωνή, κλαρινέτο), Kattsu (μπάσο) και Tomosuke (ντραμς)

Πληροφορίες
Οι πόρτες ανοίγουν : 23:01
Trashformers Show pt.1 : 00:21
Pyramidos Live : 01:32
Trashformers Show pt.2 : 02:14
Το νούμερο 1 διαγαλαξιακό party : 02:59

Τιμές εισιτηρίων
Early Bird : 8 € (περιορισμένος αριθμός)
Προπώληση : 10 €
Ταμείο : 12 €

Aπίστευτο: Oι Ιάπωνες Pyramidos τραγουδούν «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί»
Μετά τα «Καγκέλια» ξαναχτυπούν με ελληνικό τραγούδι!

Aπίστευτο: Oι Ιάπωνες  Pyramidos  τραγουδούν «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί»

Οι Pyramidos έγιναν ευρέως γνωστοί στην χώρα μας χάρη στην διασκευή του τραγουδιού τα «Καγκέλια», ενώ στο ρεπερτόριό τους έχουν και άλλα κομμάτια!

Μετά το «Βρε μελαχρινάκι», τη «Μαρία με τα κίτρινα», το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και τα «Καγκέλια»,το συγκρότημα από την Ιαπωνία αποφάσισε να ξαναχτυπήσει με άλλο ένα παραδοσιακό Ελληνικό κομμάτι,το «Μπήκαν στα γίδια στο μαντρί»!

Οι Ιάπωνες έγιναν και πάλι viral με το νέο video clip τους, πάλι βασιζόμενο σε ελληνικό στίχο.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share