Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

O Dub Fx live στις 21 Ιουνίου στο Release Athens 2019

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

15 Απριλίου 2019 15:13
O Dub Fx live στις 21 Ιουνίου στο Release Athens 2019

O Dub FX, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της street art, και οι ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και 12ος Πίθηκος, δύο από τους σημαντικότερους και συνεχώς ανερχόμενους εκπροσώπους της εγχώριας hip-hop σκηνής, είναι τα τρία επόμενα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους μεγάλους Cypress Hill στην εμφάνισή τους στο Release Athens, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Περισσότερες ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη ημέρα του φεστιβάλ, σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.

Ένας άνθρωπος που κατόρθωσε να δημιουργήσει τον "'ήχο του δρόμου", με μοναδικά μέσα τη φωνή του, ένα πετάλι εφέ και λούπες που δημιουργεί κάθε φορά τη στιγμή που παίζει. Αυτός είναι ο Dub FX.

Γεννημένος στην Μελβούρνη, ο Benjamin Stanford, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μετακόμισε το 2006 στη Ευρώπη, έχοντας σκοπό να γυρίσει τον κόσμο με ένα βανάκι και να παίζει μουσική όπου βρεθεί. Ως Dub FX, κατάφερε να γίνει viral πριν καν εφευρεθεί ο όρος! Ο κόσμος τον έβλεπε να παρουσιάζει την τέχνη του αυθεντικού live looping στους δρόμους και πόσταρε συνεχώς τα video στο YouTube. H συνέχεια είναι πλέον γνωστή.

Εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ σε κάθε γωνία του πλανήτη, εκατομμύρια φίλων στα social media. Μία επιτυχία που ήρθε μέσα από συνεχή και επίμονη δουλειά, αλλά και από τεράστια αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει.

Με στίχους που παραμένουν άμεσοι και με κοινωνική συνείδηση, χωρίς να νοιάζεται αν αυτή η επιλογή είναι κόντρα στο "ρεύμα", μαζί με το απολαυστικό beatboxing και το "πάντρεμα" hip-hop, drum+bass, reggae και δεκάδων ακόμα ειδών σε κομμάτια-δυναμίτες, όπως τα "Flow", "No Rest For The Wicked", "Love Someone", ο Dub FXαποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα φαινόμενο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, παραμένοντας ανεξάρτητος και στηριζόμενος περισσότερο στο word of mouth μεταξύ τωνfans του παρά σε οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια.

"Μου αρέσει να αναμιγνύω κάθε είδος μουσικής. Jazz, reggae, hip -hop, samba, drum n bass,dubstep. Aυτό που αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή είναι αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Εκεί είναι και όλη η ομορφιά αυτού που κάνω", δηλώνει ο ίδιος.

dubfx.com

facebook.com/dubfx

instagram.com/dubfx11

youtube.com/dubfx

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 32 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 60ευρώ (δύο εισιτήρια), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους

open bar

προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

ιδιωτικό parking

ξεχωριστές τουαλέτες

αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Release Athens 2019 / Παρασκευή 21 Ιουνίου / Cypress Hill, Dub FX, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, 12oς Πίθηκος + more tba

Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα και όλες τις χρήσιμες οδηγίες για την προπώληση και την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share