Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Το καλοκαίρι θα περάσουμε καλά με τον Κωστή Μαραβέγια! Έρχεται συναυλία στην Πλατεία Νερου

Δείτε λεπτομέρειες...

10 Απριλίου 2019 12:12
Το καλοκαίρι θα περάσουμε καλά με τον Κωστή Μαραβέγια! Έρχεται συναυλία στην Πλατεία Νερου

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στη Πλατεία νερού στις 9 Ιουνίου!

Το κέφι είναι δεδομένο για αυτήν τη συναυλία αλλά η συναυλία να είναι ρεφενέ.

Δηλαδή;

Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Line – Up συναυλίας
19:00: Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα
20:00: Swinging Cats
21:30: Κωστής Μαραβέγιας

Πότε; 09/06/2019

Που; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Τιμή; Προπώληση: 10, 13 ευρώ | Ταμείο: 15 ευρώ

Προπώληση:11876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ- Σαβ 11:00-19:00), www.fuzzclub.gr, www.viva.gr

Ο Benjamin Clementine,live στο Τεχνόπολις!

Ο Benjamin Clementine,live στο Τεχνόπολις!

Μετά την πρόσφατη περιοδεία του με τον David Byrne σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, ο Benjamin Clementineμόλις ανακοίνωσε μια ειδική σειρά συναυλιών στην Ευρώπη από τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019.

Με τον τίτλο ‘An Evening With Benjamin Clementine & His Parisian String Quintet’, η μοναδική live εμπειρία του Clementine θα υποστηρίζεται μουσικά από πέντε έγχορδα από τη Γαλλία, ανάμεσά τους και η Barbara Le LiePvre στο τσέλο.

Tomorrowland: Το πασίγνωστο φεστιβάλ έρχεται στη Ελλάδα!

Tomorrowland: Το πασίγνωστο φεστιβάλ έρχεται στη Ελλάδα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Clementine θα παρουσιάσει τραγούδια μέσα από το βραβευμένο με Mercury Prize album του At Least For Now (2015) και το album I Tell A Fly (2017) τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, χαρίζοντας στον Clementine το επωνύμιο «ένας μουσικός George Orwell της εποχής μας».

Αυτές θα είναι και οι μοναδικές live εμφανίσεις του Clementine στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2019.

Έναρξη προπώλησης Δευτέρα 11.03.2019

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ώρα έναρξης: 21:30

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 213 0109300, 213 0109324

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr

Μια μοναδική συναυλία από την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων!

«Φίλα με… στις Γραμμές»: Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα τραγουδούν 

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις μουσικής στο Athensmagazine.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share