Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Ιουλία Καλλιμάνη βάζει... «Φωτιές»

Με το νέο της τραγούδι...

14 Μαΐου 2018 20:43
Η Ιουλία Καλλιμάνη βάζει... «Φωτιές»

Η Ιουλία Καλλιμάνη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία Sonar Music, με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Φωτιές». Το υπογράφει ο Βασίλης Δήμας και την παραγωγή ο Ανδρέας Γιατράκος, ενώ το single οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Όπλο» της όμορφης τραγουδίστριας, η φωνή της, αλλά και η εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Θυμίζουμε πως η Ιουλία Καλλιμάνη «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο τελευταίο, χρονικά, Voice, φτάνοντας μέχρι τα πρώτα live, ενώ τα βίντεό της από το παιχνίδι, έγιναν όλα viral.



Η νεαρή ερμηνεύτρια ξεχώρισε με τη μεγάλη επιτυχία «20 χρονών» μαζί με τον Bo, αλλά και με το ντουέτο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Η Ιουλία Καλλιμάνη βρίσκεται πια στο νέο της δισκογραφικό σπίτι, όπου, με τόσους δυνατούς συντελεστές στο πλευρό της, αλλά πάνω απ' όλα με τη σπουδαία φωνή της, είναι βέβαιο πώς θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο άμεσο μέλλον.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share