Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

9 σeξουαλικά τραγούδια για να "απολαύσεις" την μουσική με τον σύντροφό σου!

Και να περάσετε αξέχαστα!

8 Απριλίου 2018 16:14
9 σeξουαλικά τραγούδια για να

Έχεις βγει ραντεβού και ξέρεις ότι μετά θα κάνεις σεξ. Έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία (μπάνιο, ξύρισμα κλπ), αγγίζεστε, κοιτάζεστε με πάθος, όλα τελος πάντων δείχνουν ότι αυτή η νύχτα είναι μόνόδρομος και στο τέλος του υπάρχει ένα κρεβάτι. Δίπλα από το κρεβάτι έχει κι ένα στερεοφωνικό. Πρέπει να διαλέξεις τα σωστά κομμάτια, γιατί οι άντρες είναι και εύθικτα όντα, μη βάλει το ραδιόφωνο κατά λάθος Parapapa από FloRida. Μετά απ' αυτό δεν πέρασε κανείς καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο Βαγγέλης Παυλίδης!

Συγκεντρώσαμε τα πιο "to the point" τραγούδια, για να δημιουργήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα, ανάμεσα σ εσένα και τον παρτενέρ σου. Μιλάμε για μια λίστα γεμάτη με υπονοούμενο, με οδηγίες για το τι πρέπει να συμβεί στη συνέχεια, που μαρτυρά πόσο ρομαντική και ταυτόχρονα σέξι και έτοιμη για όλα είσαι. Δεν πρόκειται για ένα απλό playlist, δημιουργήσαμε μια ωδή στην σεξουαλική πράξη και φανταστήκαμε τι μουσική θα είχε επιλέξει γι' αυτήν ο Yann Tiersen. Εντάξει θα άρεσε λίγο και στον Στέφανο Κορκολή.

Craig Armstrong - This Love

Ξεκινάμε αισθαντικά, ρομαντικά. Το τραγούδι αυτό προορίζεται για στιγμές αισθησιακού γδυσίματος και χαδιών. Μιλάει για αγάπη και "αυτή εδώ η αγάπη" ακόμα πιο συγκεκριμένα πρέπει να ολοκληρωθεί απόψε όπως θες εσύ. Κάνε την αρχή με αυτό το κομμάτι και δείξε τις διαθέσεις σου. Θα ξέρει σίγουρα ότι μόλις τελειώσετε επιβάλλεται να σε πάρει αγκαλιά.

Lovage - Sex

Δεδομένου του τίτλου του, αυτό το κομμάτι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Διάλογος ανάμεσα σε ζευγάρι εραστών, με εναλλαγές ρόλων και διαταγές, παρακλήσεις, όλα εκείνα που πρέπει να λέγονται, αλλά καμια φορά ντρέπεσαι να πεις. Άσε τους Lovage να μιλήσουν για σένα. Δε λέω ότι θα κάτσετε να αναλύσετε τον στίχο, αλλά πίστεψέ με, ο τόνος της φωνής, η μουσική και τα αγκομαχητά, περνούν το μήνυμα που πρέπει.

Hess is more - Yes Boss

Στα κλισέ της υπόθεσης, αυτό είναι ένα τραγούδι που δε μπορούσε να μείνει εκτός. Ακολουθώντας τη γραμμή των Lovage, ο Mikkel Hess είναι ένα αγόρι το οποίο με φωνή πολλά υποσχόμενη, δίνει εντολές και ζητά να ικανοποιηθούν. Αυτό, submission all the way και όποια δε φτιάχνεται με αυτό το κομμάτι ας ακούσει Parapapa.

The Weeknd - Wicked Games

O Kαναδός Weeknd έχει βαλθεί να είναι αυτός που θα ακούμε όταν θα ερωτοτροπούμε. Εδώ μιλάει για άρρωστα παιχνίδια, δε θέλει πια την κοπέλα του, αλλά θέλει εσένα. Το πιο σέξι καγκούρικο πέσιμο που έχει γίνει ποτέ, στο κάνει ο Weeknd. Θέλει να του πεις ότι τον αγαπάς και δε μπορείς να του πεις όχι. Είναι κι ωραίο αγόρι, άκουσέ τον και κάνε ότι ζητάει, με τον ρυθμό του και σίγουρα θα αρέσει και στον δικό σου άντρα. Έλα που δεν άναψες ούτε λίγο ακούγοντάς το, μα σε θέλει όλη δική του γι' απόψε και στο φωνάζει.

The Blue Square feat. Melentini - Nightkisser

Η Melentini θέλει να βγάλει από μέσα σου το πάθος που βλέπεις στα επεισόδια της 10ης εντολής. Αυτό που προηγείται του φόνου, αλλά ναι θέλει να παθιαστείς στα όρια της τρέλας και η μοναδική φωνή της το καταφέρνει. Ζήτα από τον "Nightkisser" σου με ύφος όλο νόημα να πλησιάσει, ακριβώς όπως το ακούς και στο τραγούδι και σίγουρα θα είναι εκεί μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. Ξέχασα να αναφέρω πως το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από την υπερταλαντούχα πατρίδα μας.

Jessie J - Sexy Silk

H Jessie J επιστρατεύει την πιο ναζιάρικη χροιά της και τα πιο σεξουαλικά της ουρλιαχτά και με ενθουσιώδη επιφωνήματα ζητάει να τυλιχτεί γύρω από τον εραστή της και να την αποπλανήσει. Έπειτα το μετανιώνει και δε θέλει. Αλλάζει και πάλι γνώμη και τον θέλει πίσω. Αυτό το σκοτσέζικο ντους ξέρεις πολύ καλά πόσο πετυχαίνει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει αυτό το κομμάτι, είναι να είσαι αψεγάδιαστα φρεσκοξυρισμένη. Sexy Silk και πόδι γυαλόχαρτο απλά δεν πάει.

Nine Inch Nails - Closer

Αυτό το κομμάτι θα έπρεπε να έχει σήμα ακατάλληλο κάτω των 18. Αν είσαι σε εξωτερικό χώρο και το ακούσεις, σε κάνει να ντρέπεσαι. Αν πάλι είσαι σε εσωτερικό χώρο, ή κάπου που δε μπορούν εύκολα να σε δουν βρε παιδί μου, και έχεις και την κατάλληλη παρέα, θα ξέρεις πολύ καλά τι θες/πρέπει να κάνεις στα λεπτά που ακολουθούν. Μπορεί ο στίχος του ρεφρέν να μην είναι ό,τι πιο κολακευτικό έχεις ακούσει (μπορεί λέμε), αλλά αν καταφέρεις να το ακούσεις ολόκληρο προσέχοντας τι λέει θα νιώσεις ξεχωριστή. Γδύσου τώρα.

Donna Summer - Love to love you baby

Για τις πιο κλασικές ψυχές, που δε θέλουν να είναι τόσο απροκάλυπτα προκλητικές, η Donna είχε φροντίσει αρκετά χρόνια πριν, να τραγουδήσει αυτό εδώ το χρισμένο τραγούδι του σεξ για όλες εσάς. Δε μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα γιατί ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και καμιά φορά οι κλασικές αξίες μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο άνετα και να ξετυλίγουμε τον πραγματικό μας εαυτό, γεγονός απαραίτητo για ένα καλό σεξ.

Ciara feat Justin Timberlake-Love Sex Magic

Τραγούδι πρόκληση, φωνές γεμάτες υποσχέσεις, διάσπαρτα βογγητά, οδηγίες προς αναψοκοκκινισμένους, αυτό το κομμάτι είναι από τα πιο σεξουαλικά mainstream pop που έχουν τραγουδηθεί τα τελευταία χρόνια. Θυμίζει και λίγο αμερικάνικη ρομαντική κομεντί, στο τέλος αγαπιούνται, αλλά αυτό τώρα δε σε αφορά. Άκου τον Justin να επαναλαμβάνει τα λόγια της Ciara με την πιο σέξι φωνή που έχει και λιώσε στα πατώματα, στα κρεβάτια, στα τραπέζια, όπου μπορείς να ξαπλωθείς και να κάνεις σεξ, κάντο.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share