Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O Σάκης Ρουβάς βιώνει μια ιστορία πάθους στο νέο του βίντεο κλιπ!

16 Φεβρουαρίου 2018 15:49
O Σάκης Ρουβάς βιώνει μια ιστορία πάθους στο νέο του βίντεο κλιπ!

Το νέο βίντεο κλιπ του Σάκη Ρουβά για το single «Εγώ στα Έλεγα» μόλις κυκλοφόρησε και οι αισθησιακές σκηνές του τραγουδιστή μέσα στο αυτοκίνητο έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η δυναμική μπαλάντα «Εγώ στα έλεγα», σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και σε σύνθεση του Γιάννη Φρασέρη, παρουσιάζει μιαιστορία πάθους και εκφράζει την αγωνία και τον πόνο που νιώθει ο ήρωας μέσα στη σχέση του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καβγάς του ζευγαριού ακούστηκε στη γειτονιά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση που σοκάρει το Πανελλήνιο!

Με κινηματογραφική απόδοση, ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ, Νικόλας Δημητρόπουλος, παρουσιάζει τον Σάκη Ρουβά να εκφράζει τα πιο βαθιά του συναισθήματα και να ζει έναν μεγάλο έρωτα.

Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, σε μια ειδική γυάλινη κατασκευή προβάλλονται σκηνές από τη νέα ζωή της πρωταγωνίστριας. Έτσι, δημιουργείται η ακατανίκητη αγωνία και ο εγκλωβισμός του ήρωα στην παλιά του ζωή: μια εσωτερική πάλη, που ενώ τον διώχνει μακριά της ταυτόχρονα θέλει να γυρίσει πίσω. Τι συμβαίνει όμως στο τέλος;

Ο Σάκης Ρουβάς ολοκληρώνει το ιδιαίτερο concept με ένα εντυπωσιακό φινάλε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές η κοινή φωτογραφία της Μαρίνας Πήχου με τον αδικοχαμένο αγαπημένο της! Το τρυφερό στιγμιότυπο λίγο πριν το μοιραίο!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:Bovary

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share