Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμπερή πρεμιέρα στον Βοτανικό για Σταμάτη Γονίδη και Μάκη Δημάκη!

25 Σεπτεμβρίου 2017 11:35
Λαμπερή πρεμιέρα στον Βοτανικό για Σταμάτη Γονίδη και Μάκη Δημάκη!

Μια μοναδική βραδιά ήταν εκείνη της περασμένης Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου για την Αθήνα και τη διασκέδασή της. Ο Βοτανικός επέστρεψε μέσα από μία λαμπερή πρεμιέρα και έδωσε ξανά με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο το εναρκτήριο λάκτισμα για τη φετινή χειμερινή σεζόν. Έχοντας στο τιμόνι του τους Γονίδης Δημάκης Βοτανικος - άνοιξε και πάλι τις πόρτες του αφήνοντας την υπόσχεση για μια πολύ δυναμική σεζόν, αφού και το ξεκίνημα ήταν αντίστοιχο.

Το βράδυ της Παρασκευής όλα ήταν πανέτοιμα για την μεγάλη έναρξη. Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από το κοινό που κατέφθασε για να τους απολαύσει από νωρίς το βράδυ της πρεμιέρας. Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Χρυσοχοιδης ανεβάζοντας για τα καλά το κέφι και προετοιμάζοντας το κοινό με τον καλύτερο τρόπο για την εμφάνιση των δύο μεγάλων ονομάτων του σχήματος. Λίγο αργότερα στην πίστα του Βοτανικού ανέβηκε ο Μάκης Δημάκης που το κοινό υποδέχθηκε με το πιο θερμό χειροκρότημα! Γεμάτος κέφι και ενέργεια, ύστερα από αυτό το διάστημα ξεκούρασης, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα και απέδειξε για ακόμα μια φορά πως οι ιθύνοντες του κέντρου έκαναν πολύ καλά την περσινή σεζόν που επέλεξαν να τον βάλουν για πρώτη φορά στο τιμόνι προγράμματος στην Αθήνα. Η περσινή συνεργασία τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος, όπως φαίνεται, συνεχιζεται εξίσου καλά.

Τελευταίος στη σκηνή ανέβηκε ο μοναδικός, Σταμάτης Γονίδης, και φυσικά τοκέφι χτύπησε «κόκκινο». Ο μεγάλος ερμηνευτής χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στο κοινό του, που τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του βήμα, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτή την πρεμιέρα. Μια μοναδική πρεμιέρα με τον μεγάλο καλλιτέχνη να βρίσκεται σε τρελά κέφια, αφήνοντας πίσω του τους καλύτερους οιωνούς για μια εξαιρετική σεζόν. Ύστερα από τη λαμπερή πρεμιέρα, όπου η χημαία των δύο καλλιτεχνών επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, το μόνο βέβαιο είναι πως θα ζήσουμε έναν αξεπέραστο και μοναδικό χειμώνα από τον Βοτανικό!

Από την πρώτη αυτή βραδιά του κέντρου, δεν έλειψαν φυσικά και οι επώνυμες παρουσίες. Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν το σχήμα αυτό στην πρώτη του βραδιά. Ανάμεσα σε όσους με την πρεμιέρα διασκέδαση ο Χρήστος Χολίδης, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και ο Χάρης Κωστόπουλος, που μάλιστα πήρε το μικρόφωνοκατά τη διάρκεια της βραδιάς. Μια μοναδική, λαμπερή έναρξη που υποσχέθηκε μέ τη δυναμικότητά της, μια ακόμα πιο εντυπωσιακή σεζόν στην πόλη της Αθήνας και τη διασκέδασή της.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share