Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

11 απόψεις - "μαχαιριές": Το αποτρόπαιο φαινόμενο του βιασμού μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας

6 Μαΐου 2017 11:38
11 απόψεις -

Μία κοπέλα στο twitter, μίλησε για εκείνη την πλευρά του βιασμού, για την οποία σπάνια γίνεται λόγος. Με απόλυτη σαφήνεια, έγραψε για το γεγονός ότι πολλά θύματα έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια του βιασμού, πράγμα που χρησιμοποιείται ανησυχητικά συχνά σαν υπεράσπιση για τους βιαστές.

Τα tweets της έγιναν viral, με πολλούς ακόμα χρήστες να δείχνουν τη στήριξη και την κατανόησή τους στα όσα έλεγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός με χειροπέδες στο σπίτι του! (Photo & Video)

Με ακόμα μία επίκαιρη αφορμή, λοιπόν, τον βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη και τα βασανιστήρια που υπέστη, σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω tweets, με την προσδοκία του athensmagazine.gr να αποτελέσουν μαθήματα προς όλους μας!

"Αν ένα πέος μπει βίαια στον κόλπο μιας γυναίκας, θα την πονέσει, γι' αυτό το σώμα θα προσπαθήσει να αυτο-λιπανθεί, επειδή αυτό πρέπει να κάνει".

"Δεν είναι κάτι που γίνεται συνειδητά, είναι κυριολεκτικά η αντίδραση του κορμιού: δεν σημαίνει ότι η γυναίκα το απολαμβάνει".

"Ακόμα κι αν "νιώθει καλά", ακόμα κι αν έρθει σε οργασμό, δεν σημαίνει ότι το ήθελε ή ότι το απόλαυσε".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την "γλέντησε" κανονικά! Απίστευτο τρολάρισμα της Ράντου στη Λάουρα Νάργες (Photo)

"Το σώμα αντιδρά, αυτό κάνει... δεν είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς".

"Με τον ίδιο τρόπο που εκείνοι οι οποίοι γαργαλιούνται, μπορεί να μην τους αρέσει να τους γαργαλούν, αλλά και πάλι γελούν, όταν συμβαίνει".

"Επειδή γελούν, δεν σημαίνει ότι το διασκεδάζουν κιόλας, είναι απλά η αντίδραση του σώματός τους. Δεν έχουν ουσιαστικό έλεγχο".

"Ορισμένοι από εσάς πρέπει να κατανοήσετε τις επιπτώσεις των όσων λέτε, δεν βγάζουν κανένα νόημα".

"Ξέρετε πόσοι άντρες και γυναίκες που έχουν βιαστεί, ΜΙΣΟΥΝ τους εαυτούς τους επειδή ήρθαν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της επίθεσης;"

"Δεν απόλαυσαν την επίθεση, αλλά νιώθουν μια σύγκρουση μέσα τους επειδή το σώμα τους αντέδρασε με τέτοιον τρόπο σαν να το είχαν απολαύσει, το κορμί τους στράφηκε εναντίον τους".

"Αν ένας άντρας έρθει σε στύση ή εκσπερματώσει κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επίθεσης, δεν σημαίνει ότι το απόλαυσε - είναι ακούσιες αντιδράσεις".

"Αν το διαβάζεις αυτό και δε μπορείς να κατανοήσεις το γεγονός ότι τα θύματα βιασμού μπορούν να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της επίθεσης, και να παραμένει ΒΙΑΣΜΟΣ. Μπλόκαρε με. Τώρα."

 

Κριτικές

Ροή ειδήσεων

Share