Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Ας χαρακτηρίσω π@@στη τον ρατσιστή Ξιαρχό!

Η βλακεία είναι ανίκητη!

1 Νοεμβρίου 2021 17:38
Ας χαρακτηρίσω π@@στη τον ρατσιστή Ξιαρχό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δυστυχώς όσα συμβαίνουν τις μέρες των social media ερχονται να επιβεβαιώσουν, για ακόμα μια φορά, πως η βλακεία δεν έχει όρια!

Ο Τάσος Ξιαρχό προχώρησε σε μια τραγική και κατακριτέα σε κάθε περίπτωση ενέργεια! Η "εξυπνάδα" του να προσβάλει έτσι μια γυναίκα, έναν άνθρωπο, μια προσωπικότητα για την εξωτερική της εμφάνιση έρχεται να μας επιβεβαιώσει πως η βλακεία είναι ανίκητη!

Φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι πως ο αποδέκτης του κακού χιούμορ ήταν γυναίκα! Το ίδιο θα λέγαμε αν ήταν κάποιος παχουλός άνδρας, κάποιο παιδί, κάποιος "έγχρωμος" 'ανθρωπος! Ο ρατσισμός είναι ρατσισμός και δεν κάνει διακρίσεις! Όπως ρατσισμός είναι να λες κάποιον ομοφυλόφιλο άνθρωπο πούστη, αδελφή και να προσβάλεις την προσωπικότητά του!

Ας χαρακτηρίσω π@@στη τον ρατσιστή Ξιαρχό!

Όλοι όσοι βγήκατε να υπερασπιστείτε την κοπέλα κάνοντας λόγος για ρατσισμό και την ίδια ώρα αποκαλείται πούστη τον Τάσο Ξιαρχό θα πρέπει να το κοιτάξετε! Ρατσισμός το ένα, ρατσισμός και το άλλο παιδιά!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αθωώσω τον Ξιαρχό, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βγάλω βγάλω παράλογους όσους τον κατακρίνουν. Δεν υπάρχει μαύρο ή άσπρο παιδιά! Απλά αναφέρουμε κάποια πράγματα ξεκάθαρα! Ρατσισμός να λες μια παχουλή γυναίκα χοντρή και να γελάς με την εμφάνισή της, ίδιος ακριβώς ρατσισμός όμως είναι και να χαρακτηρίζεις έναν ομοφυλόφιλο άνθρωπο πούστη και να χλευάζεις τον εμφάνισή του το ντύσιμο του!

Προσωπικά διαφωνώ κάθεται με την εικόνα που προσπαθεί να προβάλει προς τα έξω ο άνθρωπος αυτός, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα τον χαρακτηρίσω και δεν θα τον χλευάσω. Ας κρατάμε τις ισορροπίες....

 

Ροή ειδήσεων

Share