Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαρακτηρίστηκα "αριστερός" γιατί συμπάσχω με τον πόνο μιας μάνας που δολοφόνησαν το παιδί της!

Μην εξωτερικεύετε τον φανατισμό σας σ' άτομα που προσπαθούμε να απέχουμε απ' όλο αυτό!

7 Οκτωβρίου 2020 14:05
Χαρακτηρίστηκα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζούμε στην χώρα που οποιαδήποτε κίνησή σου για οποιοδήποτε ζήτημα χαρακτηρίζεται πολιτικά! Για όσους με γνωρίζουν έχω επισημάνει κι άλλες φορές πως πολιτικά δεν "γέρνω" προς καμία πλευρά! Ούτε δεξιός είμαι, ούτε αριστερός! Στις εκλογές ψηφίζω, κρίνοντας πάντα τι θεωρώ καλύτερο την συγκεκριμένη περίοδο.

Σιχαίνομαι τις πολιτικές συζητήσεις, ανθρώπους που τα βλέπουν όλα είτε "αριστερά" είτε "δεξιά" διότι ο καθένας τις κατευθύνει προς τα εκεί που θέλει επιβάλλοντας την λανθασμένη (τις περισσότερες φορές - λόγω φανατισμού) άποψή του!

Εκείνο που μπορώ ωστόσο σίγουρα να χαρακτηριστώ είναι άνθρωπος! Έκανα το "λάθος" να συμπάσχω με τον πόνο μιας μητέρας που έχασε το παιδί της με τον χειρότερο τρόπο, επειδή κάποιοι-ος αποφάσισαν να αφαιρέσουν μια ζωή!

Ο πόνος αυτής της μητέρας, όπως και της κάθε μητέρας που ζει κάτι ανάλογο δεν έχει πολιτικές απόψεις ή και να έχει εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει! Δεν με αφορά αν η μητέρα του Παύλου Φύσσα ήταν και εκείνη "αριστερή", όπως ο γιος της. Με χαροποιεί όμως ιδιαίτερα η εικόνα μιας μητέρας να αισθάνεται δικαιωμένη, έστω και με 7 χρόνια καθυστέρηση, για τον θάνατο του παιδιού της!

Επειδή λοιπόν έκανα το "λάθος" να συγκινηθώ με τον πόνο αυτής της μάνας χαρακτηρίστηκα "αριστερός"! Δεν έχω δικαίωμα βρε ηλίθια όντα να είμαι άνθρωπος χωρίς να χαρακτηριστώ πολιτικά;

Όπως μητέρες είχαν και τα παιδιά που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως μητέρες είχαν και τα θύματα της Marfin, δεν αντιλέγω! Αλλά στην προκείμενη περίπτωση αναφερόμαστε στην δικαίωση μια μάνας που ζει το ίδιο δράμα! Επειδή στην χώρα αυτή έχουμε μάθει η δικαιοσύνη να απονέμεται 7 χρόνια μετά δεν σημαίνει πως δεν θα χαρώ και δεν θα συγκινηθώ με ανάλογο ξέσπασμα των αντίστοιχων μανάδων! Μην μας καίτε άλλα εγκεφαλικά κύτταρα καμένοι, μην εξωτερικεύετε τον φανατισμό σας σ' άτομα που προσπαθούμε να απέχουμε απ' όλο αυτό!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share