Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

"Το θέμα δεν είναι να κάψουμε στην πυρά έναν ηλίθιο μα@@κα αλλά να..." - Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει το νούμερο ένα θέμα των ημερών!

Για όλους τους «δικαστές» δημοσιογράφους, σχολιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιούς κλπ

9 Σεπτεμβρίου 2020 11:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση για το νούμερα ένα θέμα των ημερών με τον σάλο που έχει προκύψει με το Big Brother και όχι μόνο πήρε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης και παρουσιαστής της εκπομπής "Εικόνες", οι οποίες με την ευκαιρία μας ταξίδεψαν τελευταία στα μαγευτικά Χανιά, δεν γινόταν να μην πάρει θέση για όλο τον ντόρο που προέκυψε από την ηλίuια ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother!

Ο Τάσος Δούσης αναφέρθηκε σ' όλους τους "δικαστές" του πληκτρολογίου και ξεκαθάρισε πως εμείς έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Αλήθειες που δεν θα ακουστούν ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ

1. Για όλους τους «δικαστές» δημοσιογράφους, σχολιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιους κλπ του «σκουπιδιού» BIG BROTHER. Θα μιλούσατε έτσι καυστικά αν δουλεύατε στον όμιλο του ΣΚΑΙ;

2. Αφήστε,απαντώ εγώ για εσάς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όχι θα κάνατε(κάναμε)τις πάπιες και θα λέγαμε «γενικούρες» του τύπου... «Καταδικάζουμε το γεγονός,αλλά δεν έφταιγε το κανάλι κάποιο κοριτσάκι από την παραγωγή κλπ κλπ» Σωστά; Σωστά! Γιατί; Γιατί δεν είμαστε BBC και γιατί είμαστε ψευτόμαγκες. Μάγκας θα είναι η Κοσιώνη και ο Παπαχελάς άμα πουν ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ BIG BROTHER! Το άλλο με τον Τοτό!

3.Για άντρες. Όσοι το παίζετε εκφραστές του καλού, & του δικαίου.Πόσες φορές έχετε χτυπήσει και κακοποιήσει γυναίκα; Πόσες φορές έχετε διαβάλλει γυναίκα ότι δήθεν την «πήρατε». Και για να σοβαρευτούμε, σε μια οικογένεια η κόρη πρέπει να είναι της σχολής ήθος και τιμή και το αγόρι της σχολής «πασά μου δώσε πόνο» Από την οικογένεια ξεκινάει η ξεφτίλα μιας κοινωνίας!

4. Για γυναίκες. Πόσες φορές δεν έχετε «τιμωρήσει» το καλό παιδί επειδή παρά είναι καλός και έχετε ξαναγυρίσει στον αληταρά,δειλό και κάθαρμα που σας έχει κακοποιήσει; Πόσες από εσάς εξακολουθείτε να βλέπετε το εμετικό BIG BROTHER φανατικά ενώ κανονικά έπρεπε στο γυναικείο κοινό να έχει γράψει μηδέν; Απαντώ εγώ για εσάς το 25% στην χθεσινή τηλεθέαση;

5. Για τον ΣΚΑΙ που θέλει να γίνει το παλιό MEGA. Όποιος έχει τέτοιον στόχο και φέρνει προγράμματα σαν το BIG BROTHER πρέπει να είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικός. Πως είναι δυνατόν να προσπαθείς να γίνεις ένα σοβαρό κανάλι και να βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου; Πάει τώρα Κοσιώνη με BIG BROTHER;

6. Ποση διαφορά έχει το BIG BROTHER από το Masterchef, το GNTM, το Bachelor; Συγνώμη αν μου ξεφεύγει κάποιο «σκουπιδι» Η γνώμη μου; Ελάχιστη! Απλά αυτά τα ριάλιτι τα έχουν «πασπαλίσει» με «χρυσόσκονη. Και δεν έχουν live αλλά σε αυτά τα δήθεν σόου έχουν ακουστεί όχι και λίγα

7. Εν κατακλείδι το θέμα δεν είναι να κάψουμε στην πυρά έναν ηλίθιο μα@@κα αλλά να φύγετε όλοι εσείς μπροστά από την τηλεόραση όταν παίζει «σκουπίδια» χάθηκαν εκπομπές σαν τις #eikonesbytasosdousis Μπλέτσα, Μηχανή του χρόνου και πέστε και καμία άλλη γιατί εγώ κόλλησα.

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share