Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Φίλε το Big Brother ανέδειξε μια κοινωνική μάστιγα στην οποία ηθελημένα... κλείνεις τα μάτια!

Έχεις αναρωτηθεί πόσοι "Αντώνηδες" υπάρχουν εκεί έξω; Πως ένα ριάλιτι ανέδειξε το πρόβλημα;

7 Σεπτεμβρίου 2020 09:54
Φίλε το Big Brother ανέδειξε μια κοινωνική μάστιγα στην οποία ηθελημένα... κλείνεις τα μάτια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Όποια "διαδικτυακή... πέτρα" κι αν σηκώσεις σήμερα από κάτω θα βρεις ένα σχόλιο για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και το Big Brother! Το πρόγραμμα που πρέπει να... διακοπεί, που πρέπει να παρέμβει το ΕΣΡ, που δεν πρέπει να προβάλλει τέτοιες εικόνες στις τηλεοράσεις μας και στα παιδιά μας, σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσοτέρων.

Αρχικά παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι το οποίο το έχουμε ξαναπεί. Σταματήστε να αναπαράγετε ότι ποστάρει ο καθένας στα social media! Σε τι αναφέρομαι; Καμία τηλεόραση του ΣΚΑΙ δεν πρόβαλλε την απαράδεκτη σκηνή με τον "δήθεν μάγκα" από την Κρήτη, οπότε αφήστε την καραμέλα περί παρέμβαση του ΕΣΡ και πλάνα που προβάλλονται στα παιδιά σας. Το πλάνο αυτό είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του live streaming, το οποίο μπορείς να δεις μόνο από την σελίδα του skaitv στο ίντερνετ! Τώρα αν τα παιδιά σας μπαίνουν στο διαδίκτυο και βλέπουν live το Big Brother, αυτό δεν είναι πρόβλημα του ΣΚΑΙ αλλά δικό σας! Άλλο να προβληθεί τέτοια σκηνή στην τηλεόραση, όπου μικρά παιδιά μπορεί να "πέσουν" πάνω μέσω ζάπινγκ άλλο να ξέρουν να μπαίνουν ελεύθερα στο ίντερνετ και να παρακολουθούν σε live μετάδοση ένα τέτοιου είδους ριάλιτι! Με την ίδια λογική μπορούν να μπουν σε οποιαδήποτε σελίδα με πορνό περιεχόμενο και με σκηνές βίες. Ποιος θα φταίει;

Big Brother Αντώνης ατάκα

Αν ο ΣΚΑΙ είχε επιλέξει να δείξει την σκηνή αυτή στο επεισόδιο της Δευτέρας τότε θα κάναμε άλλου είδους συζήτηση! Από την άλλη πλευρά το Big Brother, άθελά του ή μη, έβγαλε προς τα έξω μια κοινωνική μάστιγα που εσύ δεν θέλεις να παραδεχτείς και κλείνεις μάτια! Έχεις αναρωτηθεί πόσοι "Αντώνηδες" υπάρχουν εκεί έξω; Πόσοι "μάγκες" βλέπουν τις γυναίκες σαν "μια τρύπα"; Προσωπικά βλέπω το όλο θέμα που βγήκε προς τα έξω ως μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προβληθεί μια μάστιγα που ταλανίζει την σημερινή κοινωνία και όχι μόνο με παραδειγματική τιμωρία του κάθε... πρωταγωνιστή!

Αντώνης Αλεξανδίδης Big Brother

Με το να ζητάς να σταματήσει να προβάλλεται το Big Brother απλά κλείνεις τα μάτια μπροστά στο πρόβλημα σαν να αποδέχεσαι πως δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις! "Αντώνηδες" εκεί έξω υπάρχουν πολλοί και το Big Brother τους φέρνει στο φως... Μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει βάλει στο παιχνίδι μέσα προσωπικότητες που δεν έχουμε... συνηθίσει ωστόσο πρόκειται για άτομα που υπάρχουν στην κοινωνία μας. Η αρνητική προβολή ενός περιστατικού για μένα αποτελεί παραδειγματισμό για να... ελαττωθεί η μάστιγα αυτή στο μέλλον! Άμα κλείνεις τα μάτια και στην προκειμένη περίπτωση ζητάς να σταματήσει να προβάλλεται το Big Brother τότε απλά δεν θέλεις να παραδεχτείς πως η κατάσταση εκεί έξω έχει ξεφύγει! Στο σπίτι του Big Brother βλέπεις μια μικρογραφία του κόσμου εκεί έξω και δυστυχώς... κλείνεις τα μάτια λες και θα σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιου είδους φαινόμενα, κανιβαλίζοντας απλά ένα κανάλι και ένα ριάλιτι που κάλλιστα μπορείς να επιλέξεις να μην βλέπεις.

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share