Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

"Ναι αλλά από απλή γρίπη πέθαναν τόσοι και από AIDS άλλοι τόσοι και δεν μιλάει κανείς": Τι κάνετε ρε ηλίθιοι; Συγκρίνετε θανάτους;

Η ηλίθια μάστιγα των social media! Ρε είστε σοβαροί;

21 Μαρτίου 2020 16:55
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες θέλω να γράψω πολλά. Λίγο οι πρωτόγνωρες εμπειρίες που βιώνουμε όλοι, λίγο το τι διαβάζουν τα μάτια μας και τι ακούνε τα αυτιά μας, πόσο υπομονή να κάνει ο άνθρωπος;

Όχι ότι πριν ήμασταν και ο πιο φυσιολογικός λαός στον πλανήτη, αλλά πλέον ζούμε την απόλυτη παράνοια! Αν πιστεύεις πως δεν έχεις επηρεαστεί από όλη αυτή την κλεισούρα και τον "πόλεμο" των ημερών και ταυτόχρονα επηρεάζεσαι εύκολα από τους γύρω σου τότε σου δίνω μια συμβουλή. Μείνε μακριά από τα social media.

Όχι πως δεν το περίμενα, αλλά όλα όσα ακούμε τις τελευταίες μέρες είναι για oscar. Όλοι έχουμε γίνει ειδικοί, όλοι γνωρίζουμε τα πάντα. Από χτες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ανάρτηση Ελληνίδας κοπέλας που ισχυρίζεται ότι τα τελευταία 20 χρόνια ζει στην Ιταλία και πως μας πουλάνε φούμαρα αλλά ο λόγος που γίνεται αυτό δεν τον γνωρίζει ακόμα και όταν τον ανακαλύψει θα μας ενημερώσει. Επίσης ισχυρίζεται πως οι εικόνες που είδαμε από το Μπέργκαμο πρόσφατα, με στρατιωτικά κομβόι να μεταφέρουν νεκρούς είναι από παλαιότερο ναυάγιο με μετανάστες που είχε αφήσει πίσω του εκατοντάδες θύματα! Της το είπε ένας ξάδελφος της που δουλεύει στο νοσοκομείο της πόλης του ιταλικού Βορρά. Τα γνωρίζει από "μέσα" η κοπέλα ρε παιδιά, μην βλέπετε ειδήσεις.

Social MEdia Facebook Instagram κορωνοιος

Πρώτον μάγκες και ... μάγκισσες με το "να γίνεται αυτό" χωρίς αποδείξεις μην το παίζετε έξυπνοι! Ένας ολόκληρος πλανήτης πουλάει "σανό", η Ιταλία δεν έχει πάνω από 4.000 νεκρούς και μας το λέει ψέματα και η πηγή μας για όλα αυτά είναι η Πόπη που μένει 20 χρόνια στην γείτονα χώρα άρα ξέρει περισσότερα!

Επίσης άλλο κρούσμα ηλιθιότητας στα social media. "Ναι αλλά είχαμε και τόσους νεκρούς από απλή γρίπη", "γίνονται τόσες εκτρώσεις τον χρόνο", "πεθαίνουν τόσοι από AIDS", "σκοτώνονται τόσοι σε τροχαία"! Τι κάνετε ρε ηλίθιοι; Ε ΗΛΙΘΙΟΙ!!!! Συγκρίνετε θανάτους; Ρε πάτε καλά; Και επειδή ορισμένοι θάνατοι (κακώς) έγιναν "αβαβά" θα πρέπει να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! Πάτε καλά ρε; Κλείστε τα social media ή τουλάχιστον μην κοινοποιείτε την κάθε πίπα που διαβάζετε στο διαδίκτυο! Είστε επικίνδυνοι. Η άλλη λέει "από την απλή γρίπη είχαμε περισσότερους νεκρούς και δεν μιλάει κανείς"! Λοιπόν UFO σκέψου πως στην Ιταλία με γενική απαγόρευση στην χώρα μετρούν αυτή την στιγμή 4.000+ νεκρούς, φαντάσου δηλαδή να κυκλοφορούσαν όλοι όπως πριν πόσοι θα είχαν πεθάνει!

Από την άλλη έχουμε τους κλασικούς τους Ελληνάρες που έχουν πάρει τους δρόμους για τα χωριά τους. Οι συγκεκριμένοι είναι δύο κατηγοριών βλήματα. Εκείνοι που πιστεύουν ότι "έλα μωρέ σιγά μην τύχει στο σπίτι μου αυτό" και εκείνοι που νομίζουν ότι τα ΜΜΕ μας πουλάνε παραμύθια με δράκους.

Άποψη για social media και κορωνοιο

Αρκετοί είδαμε πως πήραν ΙΧ, βαρκούλες και λοιπά μέσα και τράβηξαν για τα χωριά τους! Ωραία μέχρι εδώ, έχετε σκεφτεί ρε φίλοι μου όμως, όχι ότι απλά μπορεί να είστε φορείς και να μην το γνωρίζετε, δεν θα σταθώ εκεί. Έχετε αναρωτηθεί όμως πως όσοι περισσότεροι είστε σε επαρχιακά χωριά, αυτές τις μέρες, τόσες μεγαλύτερες θα είναι και οι ανάγκες σας ή πιστεύετε ότι για παράδειγμα τα σούπερ μάρκετ εκεί θα εφοδιάζονται σε καθημερινή βάση επειδή πήγατε να κάνετε διακοπές; Όσο για την περίθαλψη; Καθίστε να θεραπευτείτε, εφόσον κολλήσετε τον ιο, στα τοπικά Κέντρα Υγείας. Οι κλίνες στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις δεν φτάνουν για όλους μας, ας επιμείνετε στην επιλογή σας μέχρι τέλους.

Και κλείνοντας πάμε στο άλλο φαινόμενο των ημερών του κορωνοϊού! Από την μια έχουν τους τύπους που είναι τελείως στα @@@ τους και κάνουν ότι γουστάρουν και από την άλλη έχουμε τους απολύτως αυστηρούς. Αφήστε τον κόσμο που πηγαίνει απομονωμένος να πάρει τον αέρα του, δεν ενοχλεί κανέναν, ίσα ίσα λίγο ανοίγει το μυαλό, παίρνει καθαρό οξυγόνο μακριά από άλλους και επιστρέφει σπίτι του. Απαραίτητο για όλους μας. Δεν σας είπε κανείς πως με το "μένουμε σπίτι" δεν μπορείτε να πάτε έναν τοπικό περίπατο με τα πόδια σε σημείο που δεν έχει αρκετούς συμπολίτες σας. Δεν έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας (ακόμα)...

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share