Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Όταν τα παιδικά σου όνειρα γκρεμίζονται σ' ένα δευτερόλεπτο!

"Ο Κόμπι Μπράιαντ νεκρός"!

26 Ιανουαρίου 2020 23:24
Όταν τα παιδικά σου όνειρα γκρεμίζονται σ' ένα δευτερόλεπτο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Βραδύ Κυριακής και εκεί που ετοιμάζεσαι για την αρχή μιας νέας εβδομάδας, μιας ακόμα δύσκολης Δευτέρας, έρχεται η είδηση που στο άκουσμά της δεν γίνεται να μην παγώσεις! Είτε είσαι μπασκετικός, είτε αθλητικός, είτε όχι!

"Ο Κόμπι Μπράιαντ νεκρός!" Η παγωμάρα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες στο φως!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στα θύματα είναι τόσο η 13χρονη κόρη του, Γιάννα Μαρία, όσο και οι 3 αδελφές της, με την μικρότερη να έχει γεννηθεί στον Ιούνιο του 2019! Μιλάμε για μια ολοκληρωτική τραγωδία, για αφανισμό μιας ολόκληρης οικογένειας!

Ο Κόμπι Μπράιαντ φεύγει με τον πιο βάναυσο τρόπο! Και μαζί παίρνει και τα αγγελούδια του! Η κληρονομιά του "Black Mampa" δεν έχει... αποδέκτες! Ο αστέρας, ο θρύλος του ΝΒΑ και του παγκόσμιου αθλητισμού φεύγει και παίρνει μαζί του και την... κληρονομία του! Όχι όμως και την μπασκετική του κληρονομία!

Για μας που είμαστε γύρω στα 30 ο Κόμπε ήταν ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν, που δυστυχώς προλάβαμε στα τελευταία του! Ο Κόμπε δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, καταστρέφοντας μαζί και τα παιδικά μας όνειρα! Εμάς που μεγαλώσαμε παίζοντας στα "προπολεμικά" μας PC με το NBA live, επιλέγοντας τους αγαπημένους LA Lakers! Ο Κόμπε στην κυριολεξία μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, με την κιτρινομώβ φανέλα με το 24 στην πλάτη! Τι να πρωτοαναφέρεις; Στην κυριολεξία τέτοιες στιγμές η "μνήμη" παγώνει και στο μυαλό σου μένει μόνο πως ο Θρύλος δεν είναι εδώ!

Η τραγωδία με θύμα τον Κόμπε και δυστυχώς και τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς του έρχεται για να μας θυμίσει κάτι που οι περισσότεροι δεν δίνουμε βάση! Πρώτον ότι και τον κόσμο όλο να έχεις κατακτήσει κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την ζωή και δεύτερον πως δεν μπορείς να ζηλέψεις κάτι στην ζωή σου; Τι να κάνεις μια ζωή γεμάτη δόξα, τίτλους και χρήμα όταν το τέλος σου είναι αυτό; Μιλάμε για μια ολοκληρωτική τραγωδία, μια καταστροφή! Άντιο Κόμπε, αντίο μπάσκετ, αντίο παιδικά όνειρα...

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share