Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αστυνομικό που πάταξε την εγκληματικότητα στην Αθήνα με την σύλληψη του μικροπωλητή!

Ευτυχώς που συνελήφθη αυτός ο αλήτης και από αύριο θα σταματήσει η "μαύρη" εργασία στην Ελλάδα!

1 Νοεμβρίου 2019 20:00
Ένα μεγάλο μπράβο στον Αστυνομικό που πάταξε την εγκληματικότητα στην Αθήνα με την σύλληψη του μικροπωλητή!
Αρθρογράφος: Παναγιώτης Παπανικολάου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Από του χάρου τα δόντια γλιτώσαμε παιδιά! Ευτυχώς να λέμε δηλαδή. Για καλή μας τύχη και καλό της... ανθρωπότητας βρέθηκε αυτός ο "Άγιος" Αστυνομικός που όχι απλά συνέλαβε τον μικροπωλητή, ο οποίος πλούτιζε στις πλάτες του ελληνικού λαού αλλά τον τραμπούκισε κιόλας προς παραδειγματισμό των υπολοίπων!

Τόλμησε ο αλήτης να έρθει (πιθανόν παράνομα) στην Ελλαδίτσα μας και να αμαυρίσει μια χώρα δίχως παρανομία και οικονομικά σκάνδαλα, βάζοντας σε επιπλέον κίνδυνο ένα κράτος που σέβεται τους πολίτες του! Τραμπουκισμό μέχρι να σταματήσει να λάμπει ο ήλιος! Μα είστε με τα λογικά σας ορισμένοι;

Να δεχτώ ότι ο άνθρωπος αυτός έχει εισέλθει παράνομα στην χώρα, να δεχτώ πως υπάρχουν πολλές ελληνικές οικογένειες εκεί έξω που πεινάνε, να δεχτώ πως σου χαλάνε την εικόνα ρε αδελφέ, αλλά φίλε Έλληνα δεν θα δεχτώ πως θίχτηκες επειδή κλέβει το κράτος!

Ένα κράτος που δεν έχει σταματήσει να σε ληστεύει εδώ και δεκαετίες και δεν έχεις σταματήσει και εσύ ο ίδιος να του... ρουφάς το αίμα! Αλήθεια φίλε αναγνώστη, πριν με βγάλεις μαλάκα και... προκλητικό, σκέψου καλά! Δεν έχεις κάνει ποτέ ότι ο μικροπωλήτής στο Σύνταγμα; Δεν έχεις κλέψει ποτέ την εφορία; Δεν έχεις ζητήσει ποτέ "μαύρα" χρήματα για να μην σου τα "φάει" η εφορία; Θα μου πεις εσύ ότι είσαι στην χώρα σου! Και οκ, να το δεχτώ!

Ποια χώρα; Αυτή που σου εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ζωής επειδή αστυνομικοί σαν τον φίλο μας στο Σύνταγμα έχουν μεριμνήσει για να μην κινδυνεύεις εσύ και η οικογένειά σου! Ευτυχώς που συνέλαβαν τον μικροπωλητή και σταμάτησαν να διακινούνται ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας! Ευτυχώς που συνελήφθη αυτός ο αλήτης και από αύριο θα σταματήσει η "μαύρη" εργασία στην Ελλάδα! Ευτυχώς που θα τον κλείσουν μέσα και οι σπείρες που χτυπάνε παντού την πρωτεύουσα και τα περίχωρα της δεν θα βγαίνουν μετά από λίγους μήνες από την φυλακή!

Σ' ευχαριστώ μάγκα Αστυνομικέ που πάταξες την εγκληματικότητα με μια σου κίνηση! Μα πιο πολύ ευχαριστώ εσένα Έλληνα πολίτη και μάρτυρα του περιστατικού που θαύμασες το έργο της εξουσίας - Ελληνικής Αστυνομίας!

Υ.Γ.: Προς αποφυγή παραξηγήσεων! Ολόσωστη η σύλληψη του ανθρώπου! Αλλά προς τι ο τραμπουκισμός; Μήπως η Ελληνική Αστυνομία επεμβαίνει εκεί πουν την παίρνει μόνο; Αυτή την Αστυνομία θέλετε;

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιατί η παιδεία και ο σεβασμός δεν έχουν εθνικότητα ηλίθιε Έλληνα γονέα!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share