Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν η ζωή σε κάνει να νιώθεις ο μεγαλύτερος μαλάκας!

Το δράμα που καλείται να περάσει, ένας ανήφορος χωρίς κορυφή!

30 Αυγούστου 2019 11:20
Όταν η ζωή σε κάνει να νιώθεις ο μεγαλύτερος μαλάκας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

«Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα. Θα μας λείψεις πολύ. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας»...

Μ' αυτό τον τρόπο ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε ότι πιο βάναυσο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος! Τον θάνατο του παιδιού του, του σπλάχνου του! Πόσο μάλλον όταν εκείνο φεύγει στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών και μάλιστα με μια ασθένεια που "νίκησε" το παιδί σου μέσα σε ελάχιστους μήνες!

Το 2019 έδειξε το χειρότερο πρόσωπο του στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα! Μέσα στην χρονιά έμαθε για το χτύπημα της μοίρας στην μικρή του Χάνα και πέντε μήνες μετά θα αναγκαστεί να υποστεί το χειρότερο βασανιστήριο! Να θάψει για πάντα το... χαμόγελό του! Οι παιδικές φωνούλες του ίδιου σου του παιδιού που δεν θα ηχήσουν ποτέ ξανά!

Τα παιχνίδια της ζωής που σε κάνουν να νιώθεις ο μεγαλύτερος μαλάκας! Τι να πούμε; Τα κλασικά που λέμε κάθε φορά σε τέτοια χτυπήματα; Εμείς να πούμε τι; Η ζωή μας συνεχίζεται κανονικά! Πενθούμε όλοι στα social media για ένα παιδί που δεν γνωρίζουμε; Ως πότε; Για λίγες ώρες δυστυχώς!

Και με την ευκαιρία, σταματήστε επιτέλους αυτό το πράγμα! Σταματήστε να μελαγχολείτε και να πενθείτε για λίγα likes! Γιατί λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο ποστ θα πάρεις τα φιλαράκια σου, την γκόμενά σου, τον συνάδελφό σου και θα πας να πιεις το ποτό σου, να διασκεδάσεις, να... ξεφτιλιστείς!

Το δράμα που καλείται να περάσει ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας ανήφορος χωρίς κορυφή! Ένας αγώνας για να κερδίσει πίσω κάτι που δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ! Η ζωή σε κάνει πολλές φορές όχι απλά να νιώθεις μαλάκας αλλά και να είσαι! Τώρα μπορείς να καταλάβεις τι μεγαλείο έχει ένα παιδικό χαμόγελο; Μια παιδική φωνή που πολλές φορές έχει εξοργίσει και εσένα επειδή δεν σ' αφήνει να κοιμηθείς, να ησυχάσεις, να χαλαρώσεις!

Καλό παράδεισο...

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share