Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή «Πυθία» είναι η απόδειξη ότι μας έχουν όλους για ηλίθιους!

Γράφει ο Τάσος Δούσης!

19 Απριλίου 2019 12:07
Το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή «Πυθία» είναι η απόδειξη ότι μας έχουν όλους για ηλίθιους!
Από Τάσος Δούσης

Θέλω να το κάνετε εικόνα! Είναι η στιγμή που κάποιοι σκαρφίζονται να φτιάξουν την καρα-στημένη υποτιθέμενη δολοφονία Καραμανλή «Πυθία» του γνωστού παίχτη Playstation εκ Ραφήνας!

Πρέπει όταν κάνανε το fake news να είχαν σκάσει στα γέλια!

Και δηλαδή γιατί να δολοφονούσαν τον Καραμανλή; Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης οι δολοφονίες ηγετών ανήκουν μόνο στα κινηματογραφικά Studios τώρα με τα Sosial media η δολοφονία είναι ακαριαία και αναίμακτη! Άσε που είσαι και σαν ζόμπι δηλαδή ζωντανός νεκρός!

Και τώρα πάμε στα σοβαρά! Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να δω έγγραφο της ΕΥΠ για να καταλάβω ότι καταλάβω ότι το περίφημο σχέδιο «Πυθία» για την δολοφονία Καραμανλή είναι μια μπούρδα.

Λίγο υποψιασμένος δημοσιογράφος να είσαι λίγο αστυνομικό ρεπορτάζ να έχεις καλύψει στη ζωή σου αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι εξαρχής αυτή ιστορία ήτανε μια απίθανη γελοιότητα!

Όλη ιστορία ήτανε μία απίθανη ηλιθιότητα που μας δείχνει πως οι επιτήδειοι ψαρεύουν στα θολά νερά της άκρας δεξιάς ή αν θέλετε της ηλίθιας δεξιάς!

Προσέξτε τι έλεγε η ηλίθια ιστορία της δολοφονίας του Καραμανλή. Ότι δήθεν η αντιτρομοκρατική της Μόσχας η περίφημη FSB πρώην KGB Εξάρθρωσε μια ομάδα τρομοκρατών (Αμερικάνων) που με προκάλυψη Ρώσικου εξοπλισμού θα εκτελούσαν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή! Το διαβιβαστικό έλεγε ότι Ρώσοι πράκτορες κατάφεραν και έβαλαν στο χέρι το βαν των τρομοκρατών το οποίο περιείχε κιάλια νυχτερινής παρατηρήσεις εκρηκτική ύλη c4 και όπλα Τοκάρεφ και καλάζνικοφ υλικά καμουφλάζ κι άλλα πολλά όπως ασυρμάτους της ΕΛΑΣ τροφή σκηνές και πάει λέγοντας! Και που πήγαν όλα αυτά; Μεταφέρθηκαν στην Μόσχα! Έλα ρε μάγκα! Δηλαδή πως μεταφέρθηκαν στην Μόσχα; Πέταξαν; Προσγειώθηκε κανένα ρωσικό μεταγωγικό στο Ελευθέριος Βενιζέλος; Ή μήπως τα στείλανε με πύραυλο; Και η γελοιότητα συνεχίζεται!

Δήθεν εμείς τα μάθαμε όλα αυτά από απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε από την υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας!

Άκου τώρα!!! Και δε μου λέτε ρε φυντάνια στη ρωσική μυστική αντικατασκοπεία η αλληλογραφία γίνεται στα αγγλικά; Όχι στα ρώσικα;

Σας έδωσα μόνο δύο στοιχεία για να καταλάβετε την γελοιότητα της υπόθεσης! Για να καταλάβετε έτσι απλά για πόσο χάπατα και βλάκες μας θεωρούν!

Γιατί έγινε όλο αυτό; Μα είναι απλό κάποιοι θέλησαν να πουλήσουν εκδούλευση στους Ρώσους για να «μασήσουν» φράγκα και από εκεί...

Οι Ρώσοι έκαναν το παγώνι γιατί τους βόλευε που η κοινή γνώμη μάσησε το Fake news και ο Καραμανλής πούλαγε τρέλα καθώς γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι η ιστορία είναι «μούφα»

Ας συγνώμη αυτό το ωραίο το κράτησα για το τέλος! Ο Κώστας Καραμανλής είχε ενημερωθεί από 17 Μαρτίου 2009 ότι το περίφημο σχέδιο «Πυθία» ήταν ένα κατασκευασμένο σενάριο!

Ερώτημα απλό. Γιατί δεν ψάχνει η δικαιοσύνη να βρει ποιος και γιατί «έστησε» όλο αυτό το θέατρο των ψεύτικων ειδήσεων , για ποιους λόγους και με ποιο σκεπτικό;

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μπάτσοι στα Εξάρχεια; Που πας ρε Καραμήτρο!

Όλοι έχουμε έναν Πετσίτη μέσα μας ακόμα και εσύ «σφουγγοκωλάριε» Έλληνα!

Για περισσότερα άρθρα γνώμης και απόψεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share