Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Folli follie: Συλλαμβάνουν γιαγιάδες στην λαϊκή αλλά οι Κουτσολιούτσοι πίνουν χαλαροί το ποτό τους και κυκλοφορούν ελεύθεροι με τον «Πουτσίδη»!

Γράφει ο Τάσος Δούσης!

15 Απριλίου 2019 12:47
Folli follie: Συλλαμβάνουν γιαγιάδες στην λαϊκή αλλά οι Κουτσολιούτσοι πίνουν  χαλαροί το ποτό τους και κυκλοφορούν  ελεύθεροι με τον «Πουτσίδη»!
Από Τάσος Δούσης

Είναι Σάββατο μεσημέρι και έχω πάει μαζί με τη σύζυγό μου για ένα ελαφρύ (ελέω νηστείας) γεύμα στο I frati στην Κηφισιά!

Θεωρείται από πολλούς και από εμένα ,ίσως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια των βόρειων προαστίων!

Εκεί πηγαίνω πάρα πολλά χρόνια και επειδή το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει φοβερή ποιότητα στο φαγητό και επειδή συναντώ φίλους μου που έχω καιρό να τους δω.

Το Σάββατο όμως το περασμένο μου χάλασε η διάθεση γιατί ακριβώς απέναντι μου,στο οπτικό μου πεδίο,ήρθε και στρογγυλοκάθησε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος!

Ο γιος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου που και οι δύο είναι ύποπτοι από τους εισαγγελείς για την εγκληματική οργάνωση του μεγάλου σκανδάλου στα Folli Follie!

Έπρεπε να σας είχα σε μια μεριά. Ο τύπος άνετος παρήγγειλε ένα πανάκριβο κρασί και το απόλαυσε μαζί με τους φίλους του κάνοντας πλάκα σε προσωπικό και σε πελάτες!

Κυκλοφορεί χαλαρός ελεύθερος και ωραίος ο κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος!

Εγώ είμαι ο κύριος τίποτα για να υποδείξω ποιος πρέπει να τιμωρείται για διάφορα εγκλήματα! Όταν όμως, ένα φουκαρά τον βάζεις μέσα ,γιατί ας πούμε δεν έχει πληρώσει το Ι.Κ.Α. η έχει ακάλυπτες επιταγές επιταγες πως γίνεται να είσαι χαλαρός ως κράτος σε ανθρώπους που στήσανε την απάτη του αιώνα εις βάρος χιλιάδων μικρομετόχων παγκόσμιος!

Εις βάρος του ίδιου του ελληνικού κράτους!

Εις βάρος της αξιοπιστίας των ελληνικών σοβαρών εταιρειών παγκοσμίως;

Μιλάμε για ένα τεράστιο οικονομικό έγκλημα με ψεύτικα εμβάσματα ψεύτικους λογαριασμούς ψεύτικα στοιχεία ισολογισμών που όλα αυτά είχαν στηθεί για να εξαπατήσουν ουσιαστικά χιλιάδες μετόχους και φυσικά τις δημόσιες αρχές!

Ειλικρινά μου κάνει τεράστια εντύπωση που ενώ από τη μία μεριά συλλαμβάνουν γιαγιάδες που πουλάνε χόρτα χωρίς άδεια οι παντόφλες χωρίς άδεια από την άλλη αδιαφορούν για εγκληματίες και εγκλήματα δισεκατομμυρίων ευρώ που στην πραγματικότητα δυσφημούν την ίδια την χώρα!

Θέλετε μία αλήθεια; Ως δημοσιογράφος και ως εκδότης δεν έχω ξαναδεί τέτοιου μεγέθους απάτη! Δεν έχω ξαναδεί σε όλη μου τη ζωή τέτοιο στήσιμο με βιτρίνα μία εταιρεία με παγκόσμια επιφάνεια με εκατοντάδες καταστήματα και χιλιάδες εργαζόμενους!

Το εξωπραγματικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τους ελεγκτές η απάτη στήθηκε από το 2001! Το γιγάντωσαν το σύστημα την περίοδο 2015 με 2017!

Και όμως καμιά ελεγκτική αρχή δεν τους έπιασε! Κανένας ελεγκτικός μηχανισμός ελληνικός και ξένος δεν τους εντόπισε.

Το πιο απίθανο απ’ όλα, ότι την ώρα που έσκαγε το σκάνδαλο και η απάτη της εταιρείας φάντασμα, οι οικογένεια Κουτσολιούτσου πουλούσε μετοχές και οι ελεγκτικές αρχές τους άφησαν ακόμα και την τελευταία στιγμή να τσεπώσουν 9 εκατομμύρια Ευρώ!!!

Έστελναν πλαστά εμβάσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων από ανύπαρκτους τραπεζικούς λογαριασμούς και έσπαγαν πλάκα!

«Τι όνομα να βάλω στο έμβασμα;»

«Βάλε...Γιώργος Πουτσίδης»

Το απίθανο οι Κουτσολιούτσοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι μέτοχοι με τον... «Πουτσίδη» στο χέρι!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μπάτσοι στα Εξάρχεια; Που πας ρε Καραμήτρο!

Όλοι έχουμε έναν Πετσίτη μέσα μας ακόμα και εσύ «σφουγγοκωλάριε» Έλληνα!

Για περισσότερα άρθρα γνώμης και απόψεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share