Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Μπάτσοι στα Εξάρχεια; Που πας ρε Καραμήτρο!

Γράφει ο Τάσος Δούσης !

7 Απριλίου 2019 13:50
Μπάτσοι στα Εξάρχεια; Που πας ρε Καραμήτρο!

Λοιπόν το περιστατικό που θα σας διηγηθώ είναι αληθινό και συνέβη το 2011! Προσέξτε πριν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ντου στην εξουσία!

Είμαι με μία φίλη μου Και έχουμε πάει για ποτό στο «άβατο» των Εξαρχείων! Ναι έκανα και τέτοια είχα άγνοια κινδύνου! Βλέπετε οι παλιές αντιεξουσιαστικές αγάπες δεν ξεχνιούνται!

Τελειώνουμε το ποτό μας στον «Μετοικο» νομίζω και διαπιστώνουμε ότι της έχουνε σπάσει το αυτοκίνητο και τις έχουμε πάρει το χαρτοφύλακα!

Όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι πηγαίνουμε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων να δηλώσουμε την κλοπή. Μας βλέπει λοιπόν ο αξιωματικός υπηρεσίας 11 το βράδυ και ο άνθρωπος με το που λέμε την ιστορία,βάζει τα γέλια!
«Μα κύριε Δούση τέτοια περιστατικά στα Εξάρχεια και στο συγκεκριμένο δρόμο που μου λέτε,γίνονται κάθε μέρα. Θέλετε να κάτσουμε να ασχοληθούμε; Θα χάσετε το χρόνο σας θα χάσουμε το χρόνο μας».

λιμενικοί Εξάρχεια

Να σας υπενθυμίσουμε κι άλλες απόψεις του Τάσου Δούση: Όλοι έχουμε έναν Πετσίτη μέσα μας ακόμα και εσύ «σφουγγοκωλάριε» Έλληνα!

Μένουμε με τη φίλη μου με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε τι συμβαίνει στα Εξάρχεια ,καθώς ως δημοσιογράφοι έχουμε καλύψει από τα νεανικά μας χρόνια επεισόδια στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ξέραμε ότι τα Εξάρχεια είναι τόπος συναθροίσεις αντιεξουσιαστών,αναρχικών,έμπορων ναρκωτικών κλπ! Δεν ξέραμε όμως αυτά που μας είπε ο αστυνομικός αμέσως μετά.

«Κοιτάξτε να σας το πω απλά υπάρχουν περιοχές, όρια συγκεκριμένα που οι αστυνομικοί δεν μπαίνουν μέσα εκτός κι αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό. Ας πούμε δολοφονία! Σε καμιά άλλη περίπτωση αστυνομικοί είτε με πολιτικά, είτε με στολή,είτε με περιπολικό, είτε ομάδες Δίας και Ζ δεν μπαίνουν μέσα»

Από τότε και μέχρι σήμερα ,αντιλαμβάνεστε όλοι ότι η κατάσταση έχει γίνει όχι απλά χειρότερη αλλά σχεδόν εξωπραγματική. Γι’ αυτό το λόγο όταν άκουσα ότι άντρες του Λιμενικού πήγαν να κάνουν ντου σε προπύργιο εμπόρων ναρκωτικών έβαλα τα γέλια! Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε την είδηση, με τους λιμενικούς να κάνουν ντου στα Εξάρχεια.

Να σας πω την πικρή αλήθεια θεωρώ ότι και λίγα πάθανε. Δηλαδή ότι απλά τους πήραν τα όπλα και μία γυναίκα που είχαμε συλλάβει το θεωρώ ότι τους χαρίστηκαν! Ναι ,μη γελάτε μοιάζει με ταινία του «Ροζ Πάνθηρα» η του Λουι ντε Φινές ,αλλά είναι έτσι...

λιμενικοί Εξάρχεια

Οι άντρες του λιμενικού σώματος άγιο είχαν που έφυγαν με μικροτραυματισμούς και με τα παντελόνια στη θέση τους! Οι οπλισμένοι μπράβοι που τους περίμεναν είναι τακτικός στρατός πολιτοφυλακής Εξαρχείων!
Είναι σαφέστατα πιο οργανωμένοι από το επίσημο κράτος και κάνουν κουμάντο ,βεβαίως στην πόλη τους.

Θα μου πείτε τώρα ότι αυτό πριν από λίγα χρόνια, η αν θέλετε πριν από κάποιες δεκαετίες θα ήταν αδιανόητο. Πολλά πράγματα στην Ελλάδα πριν από κάποιες δεκαετίες θα ήταν αδιανόητα.

Αδιανόητο θα ήταν τα πανεπιστήμια να είναι χορός παραεμπορίου με τεράστιο τζίρο και στέκι πρεζάκηδων! Σωστά;

Αδιανόητο θα ήταν πριν από λίγα χρόνια οι μετανάστες να καταλαμβάνουν σιδηροδρομικές γραμμές! Σωστά;

Αδιανόητο θα ήταν να κλέβονται «καπάκια» της ΕΥΔΑΠ στους δρομους και προτομές για να πωλούνται ως μέταλλα από τους Αθίγγανους! Σωστά;

Να σας υπενθυμίσουμε κι άλλες απόψεις του Τάσου Δούση: «Γκομενιάρης» υπουργός η Αυριανισμός;

Πολλά θα ήταν αδιανόητα.
Όμως σίγουρα στη σημερινή εποχή αδιανόητο ,ήταν να πάει ομάδα του λιμενικού σώματος να κάνει ντου σε οργανωμένο στέκι ναρκωτικών στα Εξάρχεια!
Εκεί δηλαδή που δεν πατάνε τα πόδια τους ούτε τα ΕΚΑΜ!

Ναι ,κωμικοτραγικό αλλά εδώ φτάσαμε! Και πίστεψε με δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα!
Και εδώ κολλάει το γνωστό ανέκδοτο... «Που πας ρε Καραμήτρο»
Για γέλια και για κλάματα και έζησαν αυτοί καλά(με τους μπάφους) και εμείς καλύτερα!

Τα 8 εφιαλτικά λεπτά που έζησαν οι λιμενικοί στα Εξάρχεια!

Όσα συνέβησαν σε σπίτι στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για ναρκωτικά, που είχε αρχίσει από τον Πειραιά, περιέγραψε η εισαγγελέας που παρευρισκόταν στην επιχείρηση.

Για περισσότερα άρθρα γνώμης και απόψεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share