Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Όλοι έχουμε έναν Πετσίτη μέσα μας ακόμα και εσύ «σφουγγοκωλάριε» Έλληνα!

Γράφει ο Τάσος Δούσης

5 Απριλίου 2019 12:37
Όλοι έχουμε έναν Πετσίτη μέσα μας ακόμα και εσύ «σφουγγοκωλάριε» Έλληνα!
Από Τάσος Δούσης

Με αφορμή τον «Μανόλο» του ΣΥΡΙΖΑ γράφω αυτό το ρεπορτάζ για να θυμηθώ και την πολιτική μου καριέρα στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών!!!

Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ είναι αληθινό. Εκλογές του 1985! Εκείνη την περίοδο τα πολιτικά πάθη έδιναν και έπαιρναν. Τρομάρα μου ,εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Και μάλιστα φανατικά!

Τότε το παιχνίδι ήταν να πηγαίνουμε έξω από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας και να φωνάζουμε συνθήματα υπέρ του ΠΑΣΟΚ!

Το αντίστοιχο έκαναν και οι Νεοδημοκράτες!

Άλλο ένα παιχνίδι μας ήταν να φοράμε σηματάκια της Νέας Δημοκρατίας και να πηγαίνουμε στο εκλογικό κέντρο να βλέπουμε το κλίμα. Δηλαδή αν έχουν κόσμο αν έχουν παλμό κλπ!

Πετσίτη

Εκεί λοιπόν ως νεαρός «κατάσκοπος» του ΠΑΣΟΚ στις 3 φορές που είχα πάει είχα εντοπίσει μια οικογένεια που φανατικότεροι,Νέο δημοκράτες δεν υπήρχαν!

Μιλάμε ότι τα «καντήλια» που είχαν κατεβάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου έφταναν για όλο το Αγιον Όρος!

Μη σας τα πολυλογώ. Έρχεται η ώρα του αποτελέσματος, η βραδιά των εκλογών! Το ΠΑΣΟΚ ξανακερδίζει και φυσικά στο εκλογικό κέντρο γίνεται χαμός! Με την άκρη του ματιού μου ποιον λέτε ότι βλέπω, να πανηγυρίζει σαν τρελός, ντυμένος πράσινος από πάνω έως κάτω; Τον γνωστό κύριο με τα «καντήλια»με την οικογένειά του οι οποίοι κρατώντας σημαιες με τον πράσινο ήλιο τραγουδούσαν εν χώρο...

«Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι...»

Ο τύπος από μπλε έγινε πράσινος σε 3 ώρες!

Επειδή στο Αιγάλεω είμαστε χωριό και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας
ο συγκεκριμένος κύριος, εργολάβος στο επάγγελμα ,έγινε ο φανατικότερος ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ στα δυτικά προάστια!

Ο συγκεκριμένος κύριος διόρισε δύο από τα τρία παιδιά του στο Δημόσιο και μάλιστα στο υπουργείο οικονομικών και μαζί με τον άλλο του γιο μπήκαν σε δουλειές του δημοσίου και έφαγαν με χρυσά κουτάλια ως σφουγγοκωλαριοι της εξουσίας!

Οι άνθρωποι αυτού του είδους δεν έχουνε ούτε πατρίδα, ούτε θεό και φυσικά, ούτε ιδεολογία!

Πολλά παιδιά που ήταν αληθινή ιδεολόγοι του ΠΑΣΟΚ,δυστυχώς ισχνή μειοψηφία,δεν διορίστηκαν πουθενά και δεν έκαναν καμία δουλειά με το δημόσιο!

Ενας από αυτούς ήταν ο Νίκος Τσίτσας. Στο πολυκλαδικό στο Αιγάλεω αρχηγός της ΠΑΜΚ τετραπέρατο μυαλό από οικογένεια ΠΑΣΟΚΩΝ και αγωνιστών της αριστεράς! Δούλεψε ο Νίκος για δέκα ζωές ως δημοσιογράφος και δεν καταδέχτηκε ποτέ σε όλη του την ζωή να εξαργύρωση την ιδεολογία του και τους αγώνες του για το τότε... Κίνημα! Μην γ@@@@

Πέθανε φτωχός ο Νίκος στα 47 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του την γυναικα του και την κόρη του! Τον θάψαμε που άλλου... Στο περιστέρι εκεί κοντά στο σπίτι που μεγάλωσε και έζησε όλη την ζωή του.

Σαν το Νίκο ελάχιστοι! Οι περισσότεροι «εθελοντές» στα κόμματα είναι σαν τον περίφημο «Μανολο»

Όπως σας το γράφω! Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κόμματα είναι άνθρωποι της διαπλοκής και της ίντριγκας «σφουγγοκωλάριοι» και «οσφυοκάμπτες» της οποίας εξουσίας αριστερής δεξιάς κεντρώας!

Πετσίτης

Γιατί δεν υπάρχουν ανάλογοι «Πετσίτηδες» στην ΝΔ;

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Αυτοί άνθρωποι δεν έχουν να κάνουν με κόμματα και παρατάξεις.

Έχουν να κάνουν με τον έναν θεό που πιστεύουν, το χρήμα ,την καλή ζωή ,τα μπουζούκια ,τα πούρα και τις γκόμενες! Τους βρίσκουμε παντού!

Το θέμα είναι πως μπορούν τα κόμματα να ελέγχουν αυτά τα καθίκια της πολιτικής ζωής που στην πραγματικότητα κονομάνε σε βάρος του μόχθου του ελληνικού λαού! Πως κονομάνε και την πληρώνουμε εμείς;

Τι έκανε ακριβώς ο Πετσίτης; Έκανε τον ρόλο του γενικού κουμανταδόρου!

Δηλαδή πηγαίνει στο διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας επιχείρησης φυσικού αερίου και τον πείθει να κάνει τα στραβά μάτια και να μη λάβει νομικά μέτρα εναντίον του επιχειρηματία Λαυρεντιάδη που χρωστούσε στην ΔΕ-ΠΑ 120 εκατομμύρια €!

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά!Ζημιά του Δημοσίου, την πληρώνουμε φυσικά όλοι εμείς!

Γνώριζε ο Παππάς και ο Τσίπρας την δράση του Μανόλο; Άγνωστο! Αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης!

Αν θέλετε την γνώμη μου ο «κερατάς» το μαθαίνει τελευταίος! Δυστυχώς οι άνθρωποι της εξουσίας είναι τόσο «ερωτευμένοι» με την καρέκλα, που τύπους, σαν τον Πετσίτη, που τους αποθεώνει τον λατρεύουν των ερωτεύονται και ως γνωστών ο Έρωτας τυφλώνει! Όταν μαθαίνεις ότι είσαι κερατάς έχει πετάξει το πουλάκι!

Θέμα δικό μας όμως είναι, να μην ανεχόμαστε τέτοια ερπετά,από όπου και αν έρχονται αριστερά η δεξιά!
Πως τους καταλαβαίνουμε; Έχετε δει πολλούς πρώην πιτσαδόρους, να κυκλοφορούν σε βίλες, με πούρα και σαμπάνιες στα μπουζούκια;

Για περισσότερα άρθρα γνώμης και απόψεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share