Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρώτη κατοικία: Η προστασία,τα κορόιδα και οι βλάκες δηλαδή όλοι εμείς...

Γράφει ο Τάσος Δούσης!

24 Μαρτίου 2019 13:59
Πρώτη κατοικία: Η προστασία,τα κορόιδα και οι βλάκες δηλαδή όλοι εμείς...

Δεν πρέπει να υπάρχει σοβαρός Έλληνας που να σκέφτεται με το μέσο όρο ενός κανονικού Ευρωπαίου πολίτη και να μην καταλαβαίνει ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι το απόλυτο νταβατζιλίκι και προστασία σε ανθρώπους που έχουν και δεν πληρώνουν!

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να προσφέρει κάλυψη σε κακοπληρωτές με πρώτη κατοικία 250 τετραγωνικών, με δεύτερη εξοχική κατοικία και με 65 χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα είναι το εξωπραγματικό παράδειγμα που δεν συμβαίνει ούτε στην δημοκρατία της Ουγκάντα!

Να με συγχωρείτε, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης (δεν βλέπω και αντίδραση από ΝΔ) είναι η προστασία του λαμόγιου κακοπληρωτή.

Δείτε επίσης: «Κίτρινη φυλή»: Γάιδαρος ο ταξιτζής που πέταξε απ έξω την τραυματισμένη στην Βουλιαγμένη η επαγγελματίας

Είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι ο μάγκας με την μεζονέτα, το εξοχικό και την αυτοκινητάρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειο. Μα φυσικά και μπορεί αλλά σου λέει...

«Κορόιδο είμαι, αφού μπορώ να μην πληρώσω, γιατί να τα χώσω στην τράπεζα;»
Η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση και οι τράπεζες δεν ξέρουν ποιοι μπορούν να πληρώσουν και ποιοι όχι;
Φυσικά και ξέρουν!
Αλλά όλοι μαζί τους καλύπτουν! Γιατί;

Δείτε επίσης μία άποψη του Τάσου Δούση: Όχι στον έλεγχο των εκβιαστών της προσωπικής μας ζωής. Πως θα προστατευτούμε;

Μα γιατί αυτά τα λαμόγια ψηφίζουν και θα ψηφίσουν όποιον κάνει αβαβά το γεγονός ότι είναι απατεώνες! Σου λέει λοιπόν η Κυβέρνηση, βλέποντας το θέμα ψηφοθηρικά, «όσους περισσότερους από τα λαμόγια προστατέψουμε, τόσους περισσότερους ψήφους θα πάρουμε!»
Σωστά; Σωστά. Το θέμα είναι ότι από κοντά ακολουθεί και η αξιωματική αντιπολίτευση ΝΔ και όλα τα κόμματα αντιπολίτευσης από τα αριστερά ως την άκρα δεξιά! Αμέ...
Όλοι καλύπτουν αυτά τα λαμόγια, τους «δεν πληρώνω γιατί έτσι γουστάρω» εις βάρος των κορόιδων που πληρώνουν!

Διαβάστε επίσης την άποψη του εκδότη Τάσου Δούση για την αυτοκτονία που συγκλόνισε: Σοκ προκάλεσε η αυτοκτονία του 17 χρόνου στην Κρήτη από ερωτική απογοήτευση. Γιατί; Όταν το παιδί σου υποφέρει και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα καλά είναι...

Το νομοσχέδιο που «κατεβάζει» και διαπραγματεύεται η κυβέρνηση δεν προστατεύει μόνο τους αληθινά αδύναμους. Κυρίως προστατεύει αυτούς που μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν. Στην χώρα προστατεύονται οργανωμένα και από όλους τα «καλόπαιδα» που με σχέδιο δεν πληρώνουν, τράπεζες, ΔΕΗ, κάρτες, δάνεια, ΕΥΔΑΠ κλπ εις βάρος των ηλιθίων κορόιδων που πληρώνουν για όλους αυτούς!

Γιατί δεν πληρώνουν όλοι αυτοί; Διότι οι Τσίπρες, Τσακαλώτοι, Μητσοτακηδες, Γεννηματαδες κλπ τους προστατεύουν για να μην σπάσουν αυγά(δηλαδή να χάσουν ψηφαλάκια).

Γιατί στην Ελλάδα να έχουμε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας;
Γιατί να θεωρούμε πάντα κορόιδα όσους πληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους;
Γιατί να τους θεωρούμε δεδομένους;

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Οι ευθύνες και η ηθική αυτουργία της γειτονιάς και των συγγενών της οικογένειας! - Ποιοι «έσπρωξαν» την μάνα στο κενό

Συγνώμη, αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών! Δηλαδή, από την μια τραβάμε την γιαγιά 90 ετών στο τμήμα γιατί πούλαγε παράνομα παντοφλάκια για να ζήσει. Αλλά το λαμόγιο που έκλεβε την σύνταξη της πεθαμένης μάνας της και χρωστάει 95.000 ευρώ στο δημόσιο την κάνουμε ευρωβουλευτή!
Τον επιχειρηματία που πληρώνει τα πάντα και δεν χρωστάει σε κανέναν δεν του δίνουμε δάνειο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Αλλά στο λαμόγιο επιχειρηματία και πολιτικό που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του δίνουμε δάνειο 500.000 ευρώ!!! Και όταν δεν μπορεί να το αποπληρώσει του κάνουνε δόσεις με 150 ευρώ το μήνα! Για να αποπληρωθεί το δάνειο σε 1500 χρόνια!

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Οι Τούρκοι θέλουν να μας «σκίσουν» και το δείχνουν! Εμείς τι κάνουμε;

Ενημέρωση χωρίς χρέωση: Υπάρχει περίπτωση τα κορόιδα να ξυπνήσουν κάποτε! Και τότε θα υπάρχει στην πατρίδα και ισότητα και ισονομία των πολιτών!
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Ο Τάσος Δούσης είναι επιχειρηματίας και εκδότης του ομίλου DOUSISCOM

Διαβάστε περισσότερα άρθρα απόψεων στο Athensmagazine.gr

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share