Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πόσο μαλάκας νιώθεις μπροστά στον παιδικό καρκίνο!

Να ζηλεύεις που δεν έχεις πλούτη, την ίδια ώρα που ένα παιδί θα ζήλευε το μεγαλύτερο προτέρημα που έχεις! Την υγεία...

15 Φεβρουαρίου 2019 20:05
Πόσο μαλάκας νιώθεις μπροστά στον παιδικό καρκίνο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πολλοί θεωρούν πως ο φόβος και ο πόνος είναι τα χειτότερα συναισθήματα. Λάθος! Ποιο είναι; Μα φυσικά η μιζέρια! Να έχεις τα πάντα και να "πονάς" γιατί δεν έχεις περισσότερα! Να κλαψουρίζεις για την ζωή σου επειδή ο άλλος έχει χρήματα και δόξα! Να ζηλεύεις που δεν έχεις πλούτη, την ίδια ώρα που ένα παιδί θα ζήλευε το μεγαλύτερο προτέρημα που έχεις! Την υγεία...

Την ίδια ώρα που εσύ κλαίγεσαι γιατί η γκόμενα που θέλεις δεν σου έκατσε, πολλά παιδία περιμένουν την σημερινή ημέρα για να πάρουν ένα απλό χαμόγελο! Αλήθεια πόσο μαλάκας μπορεί να νιώθεις μπροστά στον παιδικό καρκίνο! Μαχητές ζωής! Μικρά παιδιά που δεν έχουν προλάβει να νιώσουν κανένα συναίσθημα στην ζωή τους, πλην της χαράς! Γιατί σίγουρα σε μια τέτοια ηλικία δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη μάχη δίνουν και οι άνθρωποι γύρω τους προσπαθούν να μην το καταλάβουν!

Σκέψου πως ακόμα και η θλίψη που νιώθεις μέσα σου αρκετές φορές, για πράγματα αστεία και ανούσια, κάποια παιδιά δεν θα έχουν καν την... τύχη να προλάβουν να την νιώσουν! Δεν ξερώ πραγματικά η σημερινή ημέρα τι σε κάνει να νιώσεις μέσα σου. Εγώ προσωπικά νιώθω πιο πολύ μαλάκας από ποτέ!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share