Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατί είναι ευλογία να στηρίζεις τον φετινό Παναθηναϊκό ακόμα αν δεν είσαι οπαδός του!

Γιατί αυτός ο Παναθηναϊκός απλά σου αποδεικνύει το αυτονόητο: Με υγεία μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

6 Οκτωβρίου 2018 23:07
Γιατί είναι ευλογία να στηρίζεις τον φετινό Παναθηναϊκό ακόμα αν δεν είσαι οπαδός του!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Είμαστε και εμείς που τον στηρίζουμε από μικροί αλλά ο φετινός Παναθηναϊκός ήρθε να για να αλλάξει την καθημερινόητά μας! Τα απογεύματα μας. Απλά επέστρεψε πίσω τις Κυριακές μας!

Τι και αν αυτή η ομάδα μείνει χωρίς τίτλο στο τέλος της χρονιάς, που είναι και το πλέον πιθανό σενάριο, αυτός ο Παναθηναϊκός σου δείχνει ένα και μόνο πράγμα! Πως με υγεία και θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην ζωή γενικότερα!

Πάμε λίγο τον χρόνο πίσω! Αρχές Μαίου, το πρωτάθλημα μόλις έχει ολοκληρωθεί και ο Μαρινός Ουζουνίδης αποχαιρετά έναν σύλλογο που αγάπησε τόσο ως ποδοσφαιριστής του όσο και σαν προπονητής του! Πέρασε δύσκολα, κράτησε, δεν λύγισε και αποχώρησε κύριος! Όλοι το διάστημα αυτό είχαν τελειωμένο έναν Παναθηναϊκό που έμοιαζε πως έχει πιάσει πάτο! Κάτι παραπάνω από μια ανάσα από τον υποβιβασμό λόγω χρεών άπαντες κάνουν λόγο για έναν Παναθηναϊκό στο Α τοπικό της Αθήνας! Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλει να βοηθήσει! Κάνει τα απολύτως απαραίτητα για να μην πέσει η ομάδα κατηγορία αλλά την φορτώνει με ένα αβάσταχτο βάρος του -6! Ένα -6 που αν δεν υπήρχε σήμερα που μιλάμε ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην κορυφή του Πρωταθλήματος!

Ο Ουζουνίδης αποχωρεί, ένας άλλος παλιός γνώριμος επιστρέφει για πρώτη φορά όμως με τον ρόλο του προπονητή! Άπαντες τον έχουν καταδικασμένο! "Ο Παναθηναϊκός θέλει 37 βαθμούς τουλάχιστον για να σωθεί! Θα τους βρει;", αναρωτιόνται ιστοσελίδες και εφημίδες! Κι όμως ο Γιώργος Δώνης και τα παλικάρια του, γνωστοί και ως μπέμπηδες πλέον αποδεικνύουν το απλό, το αυτονόητο που καθημερινά ξεχνάμε! Με υγεία, θέληση και ομαδικότητα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα στην ζωή σου! Μόνος του κανείς δεν κατάφερε τίποτα, τα λεφτά ποτέ δεν είναι το παν και χωρίς υγεία ποτέ κανείς δεν κέρδισε!

Ο Παναθηναϊκός έρχεται σε μια εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο πονά να μας αποδείξει πως τόσα χρόνια παρακολουθούσαμε λάθος ποδόσφαιρο! Πηγαίναμε σε αεροδρόμια να υποδεχτούμε διάφορους Εσιέν που αρπάζανε τα εκατομμύρια και στερούσαν από παιδάκια με όρεξη και θέληση να παίξουν! Γιατί λοιπόν είναι ευλογία να στηρίζεις τον φετινό Παναθηναϊκό ακόμα και αν δεν είσαι οπαδός του; Γιατί απλούστατα σου αποδεικνύει πως μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και γιατί σου δίνει ελπίδα ακόμα και για το... ακατόρθωτο! Δοκίμασε λοιπόν και μην φοβάσαι να κυνηγάς τα όνειρά σου!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share