Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άθλια κομματόσκυλα και κανάλια που ζητιανεύουν ψήφους πάνω στα συντρίμμια πριν καν αναγνωριστούν τα θύματα!

Η ξεφτίλα της ελληνικής πολιτείας δεν έχει όρια!

27 Ιουλίου 2018 07:48
Άθλια κομματόσκυλα και κανάλια που ζητιανεύουν ψήφους πάνω στα συντρίμμια πριν καν αναγνωριστούν τα θύματα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ότι και να πει κανείς για την χώρα που ζούμε θα είναι λίγο!

Δίχως αμφιβολία ο Θεός μας έδωσε την τιμή και την... ευκαιρία να ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του πλανήτη! Μόνο που η ανικανότητα ορισμένων αλλά και η παιδεία του καθενός μας έχουν οδηγήσει σε όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα!

Τέσσερις μέρες μετά την φονική καταστροφή στο Μάτι και η Ελλάδα ακόμα μαζεύει τα κομμάτια της! Εκατοντάδες νεκροί και αγνοούμενοι που ακόμα δεν έχουν βρεθεί ή αναγνωριστεί συμπληρώνουν το παζλ της μεγαλύτερης τραγωδίας στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια πυρκαγιά κατακαίει την Κύθνο!

Και πριν καλά καλά αναγνωριστούν οι σοροί και βρεθούν οι αγνοούμενοι, τα κομματόσκυλα ζητιανεύουν ψήφους με τους γνωστούς μεθοδικούς ύπουλους τρόπους! Για τα μέλη της κυβέρνησης τι να πρωτοσχολιάσεις! Ονόματα δεν θα αναφέρω γιατί δεν θέλω καν να τους δώσω αξία! Ένας δεν έχει βγει όχι απλά να ζητήσει μια συγνώμη, γιατί όταν μιλάμε για τόσους νεκρούς και τόσες καταστροφές τι να την κάνει την συγνώμη ο άλλος, αλλά να αναλάβει έστω τις ευθύνες του!

Μάλιστα ρίχνουν τα πυρά και τα βέλη τους προς τους ανθρώπους που έζησαν την απόλυτη κόλαση! Πήγε ο άλλος ο Υπουργός της συμφωράς στο Μάτι με κουστουμάκι και με "μαύρα" για να δείξει πως πενθεί και επιτέθηκε σε ανθρώπους που έχουν χάσει τους φίλους τους αλλά και τα σπίτια τους! Εκτός ότι τους έλεγε αδιανόητες εκφράσεις, χαρακτήριζε ψεύτες ανθρώπους που εκ θαύματος είναι ζωντανοί για να καλύψει τον κώλο του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη αεροσκάφος: Νεκροί οι επιβαίνοντες!

Και βγαίνει και σε κανάλια του εξωτερικού και τους κατηγορεί από πάνω, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν είναι εκείνος ο αρμόδιος Υπουργός και δεν φέρει ευθύνη! Τότε, αφού πιστεύεις αυτό το πράγμα βρε άνθρωπε τι πήγες στο σημείο; Να σε πάρουν οι κάμερες και να ζητιανέψεις ψήφους; Και κατηγορείς ανθρώπους για αυθαίρετα σπίτια, αλλά τις άδειες και τα ΕΝΦΙΑ τα τσεπώσατε κανονικά;

Από την άλλη, βγαίνει και αρμόδιος Υπουργός και αρκετά προβληματισμένος από την... αρκετή σκέψη του που του έκαψε τον εγκέφαλο τονίζει πως όσο και αν έψαξε δεν βρήκε κάποιο μεγάλο λάθος από την πλευρά τους! Κανένα λάθος που η χώρα θρηνεί τόσους νεκρούς ρε καραγκιόζηδες;

Ας αφήσουμε την κυβέρνηση και ας πάμε παρακάτω! Προς μεγάλη μου έκπληξη αντικρίζω χτες το πρωί σε κανάλι που πάει ενάντια στην κυβέρνηση και στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία τίτλο σε είδηση που μετράμε 84 και βάλε νεκρούς πως ο "Μητσοτάκης στο Μάτι χωρίς κάμερες"! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η είδηση σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ μετά από μια τέτοια καταστροφή ήταν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε να βοηθήσει τους πληγέντες χωρίς τις κάμερες! Και τότε πως βγάλατε την είδηση ρε; Δεν γίνεται τέτοια κοροϊδία πάνω σε πτώματα και ψυχές! Σας μισεί όλη η Ελλάδα πλέον! Πάρτε χαμπάρι και πάρτε δρόμο όλοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 27 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Y.Γ.1: Πόσο μεγάλος μάγκας ο Δήμαρχος της Ραφήνας; Από την πρώτη στιγμή μέσα στις φλόγες, με το σπίτι του να έχει καεί, την οικογένειά του να δίνει μάχη στην παραλία και εκείνος να πολεμάει για ένα μέρος που δεν ανήκει κάν στον Δήμο του, όταν ο άλλος βολτάρει στην Μύκονο!

Y.Γ.: Βγαίνει και άλλη χτες και συγκρίνει τραγωδίες! "Κόψτε το πρωτοφανή τραγωδία και το 2007 είχαμε νεκρούς!" Τι να πει κανείς; Για τις ψήφους όλα!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share