Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάηκαν ζωντανά παιδάκια εξουσιαστή Αμβρόσιε!

Μάθε και αυτό: Ο Θεός δεν είναι τιμωρός και δεν εκδικείται!

24 Ιουλίου 2018 23:20
Κάηκαν ζωντανά παιδάκια εξουσιαστή Αμβρόσιε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πόνος, οδύνη και ένα τεράστιο γιατί! Γιατί Θεέ να παίρνεις κοντά σου τόσο αθώο κόσμο και με αυτό τον βάναυσο τρόπο;

Κάθε θάνατος έχει την... ιδιαιτερότητά του! Πάντα ήμουν της λογικής ότι θα πρέπει να... διασκεδάζεις με τον θάνατο γιατί είναι ο μόνος που δεν πρόκειται να γλιτώσεις ποτέ! Αλλά όχι έτσι ρε συ Θέε! Γιατί μικρά παιδιά; Γιατί μ' αυτό τον τρόπο; Γιατί να ουρλιάζουν αθώες ψυχές ενώ καίγονται ζωντανοί; Γιατί, γιατί, γιατί; Όλα αυτά τα γιατί βρήκαν την απάντησή τους από ένα άνθρωπο που πήρε εξουσία στα χέρια του και το είδε υπερασπιστής των πάντων, γεμίζοντας ταυτόχρονα με αρκετά χρήματα τους τραπεζικούς του λογαριασμούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Athensmagazine.gr στον τόπο της τραγωδίας: Βουβός πόνος, καπνοί και... επισκέπτες! (photos+videos)

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αμβρόσιο, όλα αυτά τα γιατί βρίσκουν απάντη στην.. αθεΐα του Αλέξη Τσίπρα! Το γνωρίζαμε ότι είσαι κομπλεξικός, ότι είχε κακεντρεχής αλλά ρε Αμβρόσιε, άνθρωπε της Εκκλησίας και του Θεού σεβάσου τους δεκάδες νεκρούς! Σεβάσου τις αθώες ψυχές! Τα μικρά παιδιά που κάηκαν ζωντανά! Άλλα στις αγκαλιές των γονιών τους, άλλα αναζητώντας τους γονείς τους! Και μάθε και το εξής: Ο Θεός δεν είναι τιμωρός και δεν εκδικείται!

Πέθαναν μικρά παιδιά Αμβρόσιε, όχι απλά πέθαναν, αλλά κάηκαν ζωντανά και άλλα τόσα αγνοούνται! Και εσύ προσπαθείς τι; Να θίξεις τον Αλέξη Τσίπρα; Πίστεψε με ο ελληνικός λαός έχει αποκτήσει πλέον την άποψή του για αυτόν και θα έρθει η ώρα του, η δική σου ώρα όμως πότε θα έρθει; Πότε θα αφήσεις την καρέκλα σου να κάτσει κανένας άνθρωπος του Θεού που να την αξίζει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο χάρτης της... τραγωδίας: Σαν ποτάμι λάβας εξαπλώθηκε η πυρκαγιά στο Μάτι!

Άνανδρε Αμβρόσιε σκάσε επιτέλους! Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη καταστροφή στην σύγχρονη ιστορία της! Οι νεκροί πλησιάζουν επικίνδυνα τους 100, ανάμεσα τους πολλά παιδιά και εσύ τι; Εκμεταλλεύεσαι τον θρήνο αυτό για να γίνεις τι ακριβώς; Αρεστός; Τελείωσες Αμβρόσιε!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share