Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την ομοφυλοφιλία να την σεβαστώ, την ανωμαλία γιατί;

Μην μπερδευόμαστε παιδιά, άλλο ομοφυλοφιλία άλλο η ανωμαλία!

10 Ιουνίου 2018 10:05
Την ομοφυλοφιλία να την σεβαστώ, την ανωμαλία γιατί;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Εκατοντάδες Αθηναίοι και Αθηναίες δήλωσαν "παρούσες" χτες το απόγευμα στο Σύνταγμα στο καθιερωμένο πλέον Athens Pride και πολύ καλά έκαναν!

Δικαίωμα του καθενός είναι να παλεύει για τα πιστεύω του και για ότι αισθάνεται! Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω την ζωή του άλλου; Σαφέστατα και θα σεβαστώ ότι ο διπλανός μου είναι ομοφυλόφιλος! Στο 2018 ζούμε άλλωστε! Αυτό όμως διαφέρει πολύ από το να δεχτώ και τον ανώμαλο!

Έχω μιλήσει με άτομα που τα ενδιαφέροντα τους περικλείονται γύρω από το ίδιο φύλο και το σέβομαι απόλυτα! Πολλοί γεννήθηκαν έτσι, άλλοι άλλαξαν στην πορεία! Σίγουρα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο! Να τους κράζουμε, να τους χτυπάμε και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ατάκα ενός παλικαριού που είχα μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα όταν που είχε πει πως έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει επειδή η κοινωνία δεν δέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος! Δεν μπορούσε να τον δείχνουν με το δάχτυλο! "Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, μακάρι να μην είχα γεννηθεί ποτέ", μου είχε πει! Όχι φίλε, πρέπει να πολεμάς για τα πιστεύω σου και να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου!

Την ομοφυλοφιλία θα την δεχτώ, την ανωμαλία όμως γιατί; Σαφώς και αναφέρομαι στον τύπο (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω το "μονταρισμένο" όνομά του) που για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του κυκλοφορεί όπως γουστάρει και δηλώνει ... ουδέτερο! Και γιατί πρέπει εγώ να το δεχτώ αυτό; Γιατί θα πρέπει τα παιδιά μου να αντικρίζουν αυτό το πράγμα; Και εγώ δηλώνω από σήμερα γήπεδο και θέλω να με φωνάζετε "Pap Fc Arena"! Μην μπερδευόμαστε παιδιά, άλλο ομοφυλοφιλία άλλο η ανωμαλία!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share