Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

"Μισώ τον Χανταμπάκη που δεν τον γνωρίζω καν! Είμαι τόσο ηλίθιος ή απλά θέλω να έχω μια άποψη της... μόδας;"

17 Απριλίου 2017 11:22

Όχι ότι δεν τα γνωρίζαμε, αλλά το Survivor ήρθε να μας επιβεβαιώσει, μέσα σε μια εποχή κρίσης και διχόνοιας, το πόσο δύσμοιρος λαός είμαστε και το πόσα... μνημόνια μας αξίζουν!

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

Σίγουρα το πετυχημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει αλλάξει την καθημερινότητα των Ελλήνων, τους έχει κάνει να ξεχαστούν από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά από την άλλη πλευρά μας αποδεικνύει την μικροψυχία και το πόσο στενόμυαλοι είμαστε!

Κραυγές θριάμβου και ηδονής με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor! Γιατί; Γιατί ήταν ο "κακός" της παρέας, γιατί έτσι τον παρουσίαζαν αλλά και έτσι... έδειχνε! Προσωπικά ωστόσο δεν θεωρώ τον εαυτό του τόσο ηλίθιο για να μισήσω έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζω καν. Έναν άνθρωπο που δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά, που δεν έχουμε ανταλλάξει δύο κουβέντες, που δεν έχει εισπνεύσει ο ένας τα χνώτα του άλλου! Και αδυνατώ να πιστέψω ότι τα 8/10 της κοινωνίας μας είναι τόσο...!

Απλούστατα είναι στην μόδα να έχω μια άποψη που είναι αρεστή στους περισσότερους! Να κάνω τον άλλον να συμφωνήσει μαζί μου, να με κάνει παρέα ρε αδελφέ, γιατί απλούστατα δεν γουστάρω τον Χανταμπάκη επειδή δεν τον γουστάρουν και οι άλλοι! Για αυτό ο ελληνικός λαός θα ζει πάντα στην μιζέρια και στην ... αυτοταπείνωση! Γιατί αν είμαι ο εαυτός μου, δεν θα είμαι αρεστός!

Οπότε ας... ψηφίσω κιόλας ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία για να πάω με το... ρεύμα της εποχής μου και ας κράζω μετά τους Τσίπρες, τους Μητσοτάκηδες και τα Μνημόνια! Αλλιώς πως θα βγω να συζητήσω με τον άλλον ρε παιδιά; Από την στιγμή που δεν μπορώ να τεκμηριώσω την άποψή μου; Επομένως ας μισήσω τον Χανταμπάκη και ας μην τον έχω δει καν από κοντά!

 

Ροή ειδήσεων

Share