Μπήκαν σπίτι και βρήκαν το λιοντάρι να... Έπαθαν σοκ!

Απίστευτο!

Κάποιοι άνθρωποι, επέστρεψαν στο σπίτι τους και είδαν ένα λιοντάρι να κάθεται αμέριμνο!

Συγκεκριμένα, ένα λιοντάρι που είχε μόλις σκοτώσει και καταβροχθίσει ένα μοσχαράκι, αναζήτησε άνετο μέρος για να ξαπλώσει, προτιμώντας τελικά μια ανθρώπινη κατοικία. Μάλιστα, έχουμε διαβάσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να έχουν κατοικίδιο λιοντάρι για φύλακα.

Expand player

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των χωριανών, σε αγροτική περιοχή της ινδικής Γκουτζαράτ, το λιοντάρι εντοπίστηκε να μπαίνει στο σπίτι από την πίσω πόρτα για να ξεκουραστεί από το κυνήγι και το γεύμα, ξαπλώνοντας τελικά εκεί που αποθήκευε η οικογένεια τα φιστίκια της.

Αυτό το λιοντάρι σφήνωσε στο βαρέλι. Όταν είδαμε τη συνέχεια παγώσαμε!

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, πήγε να φάει και σφήνωσε μέσα σε ένα βαρέλι. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Έχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια λιοντάρια πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο. Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.

Ένα από τα λιοντάρια, στην προσπάθεια του να πάρει το κρέας, χώνει το κεφάλι του μέσα στο βαρέλι με αποτέλεσμα να σφηνώσει.

Το κεφάλι του λιονταριού παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του βαρελιού και εκείνο αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο πάνω-κάτω, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το κεφάλι του, ενώ τα δύο εξίσου μεγαλόσωμα αδέρφια παλεύουν να το βοηθήσουν να το ξεκολλήσει.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολοθούσαν το θέαμα με έκπληξη, ενώ μετά την ώρα του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου, ήρθε ένας κτηνίατρος και βάρεσε στο λιοντάρι μια ένεση για να κοιμηθεί, ώστε να "σώσει" το κεφάλι του ζώου. Το λιοντάρι δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ήταν πολύ χαρούμενο όταν κατάφερε να απελευθερωθεί.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο λιοντάρι που έχει βασανιστεί σε ζωολογικό κήπο. Ένα ακόμη λιοντάρι, με μολυσμένο μάτι αργοπεθαίνει σε ζωολογικό κήπο!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τρία λιοντάρια πλησιάζουν ένα μικρό κορίτσι. Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν στη συνέχεια!

Κυνηγός σκότωσε λιοντάρι την ώρα που το ζώο κοιμόταν! Όταν είδε το βίντεο μετά έγινε... το απίθανο!

Αυτο το ζευγάρι φιλήθηκε μπροστά από το λιοντάρι! Όταν κοιτάξαμε καλύτερα πάθαμε σοκ!

Μια γυναίκα μπαίνει στο κλουβί του λιονταριού. Το πλησιάζει και αυτό...

Διαβάστε περισσότερα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr