«Έσφαξε με το γάντι» τον Λιάγκα η Σίσσυ Χρηστίδου: «Προφανώς έχει παράπονο, θέλει παραπάνω...»

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε με έναν... ιδιαίτερο τρόπο την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα, που του αφιερώνουν οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει: «Μας παίζουν όλοι οι σταθμοί, εγώ θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα. Δεν υπάρχει εκπομπή, ειδικά το σαββατοκύριακο, που να μην παίζει μισή ώρα εμάς. Θα μπορούσα να βγάλω μια απαγόρευση, όχι, ας με βρίζουν».

Expand player

Η αναφορά του Λιάγκα στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου και η απάντηση της Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που έφερε και... σε δύσκολη θέση συνεργάτη της, απάντησε: «Από πού να το πιάσουμε; Δεν καταλάβατε τι είπε ο Γιώργος. Είπε “με παίζουν μισή ώρα, θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα”, αυτό δεν ισχύει, μπαίνει μια φετούλα του μέσα στο multi.

Προφανώς είναι παράπονο, θέλει παραπάνω παιδιά. Σου λέει “θέλω ένα μισάωρο, τι είναι αυτό που με ξεπετάτε έτσι;”. Εγώ αυτό διαβάζω! Και για να καθησυχαστούμε κιόλας, λέει “όχι, δεν θα κάνω απαγόρευση” γιατί σου λέει ένα μισάωρο, το είπε και το ξαναείπε».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στέφανος Κασσελάκης: «Η αλήθεια μου προκαλεί αντιδράσεις» - Η στιγμή που αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση της Χρηστίδου και... δραπετεύει on air

Ξαφνιασμένος ο Γιώργος Λιάγκας: Ο ΑΝΤ1 του έφερε τα δυσάρεστα... από το πουθενά