«Κατάπιε» τα λόγια του ο Πολυχρονίδης: «Υποκλίθηκε» σε παίκτη στον Τροχό της Τύχης, έλυσε τον γρίφο όπως κανένας (video)

Έκανε το απίστευτο!

Με το στόμα ανοιχτό κατάφερε να αφήσει τον Πέτρο Πολυχρονίδη ένας παίκτης στον Τροχό της Τύχης, κάνοντας κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Expand player

Συγκεκριμένα, ο παίκτης βρήκε τη λύση στον γρίφο ακριβώς στην εκπνοή του χρόνου, και το χρονόμετρο να δείχνει ολοστρόγγυλο μηδέν.

Άφωνος ο Πέτρος Πολυχρονίδης με παίκτη στον «Τροχό»

Ο παίκτης έπρεπε να λύσει έναν γρίφο στην κατηγορία συνώνυμα, και είχε μαντέψει πολύ λίγα από τα γράμματα των δύο λέξεων. που ήταν «Α____» και «_ΑΤΑ___». Κατάφερε όμως να βρει, πριν την αντίστροφη μέτρηση, επίσης τα Ρ, Ν και Γ.

Δείτε επίσης: «Πάγωσε» ο Πέτρος Πολυχρονίδης στον Τροχό της Τύχης: Αυτοκίνητο «παρέσυρε» την Ευαγγελία και δεν έλυσε τον γρίφο! (video)

Με μόλις δύο δευτερόλεπτα να απομένουν, βρήκε την πρώτη λέξη, «ΚΑΤΑΡΓΩ», ενώ με λίγη ακόμα σκέψη, ακριβώς πάνω στο μηδέν, πρόλαβε και είπε «ΑΚΥΡΩΝΩ», κερδίζοντας τον γύρο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γκαντεμιά στον Τροχό της Τύχης: Αυτό που συνέβη στον γρίφο της Εβίτας δεν είχε γίνει ξανά - Άφωνος ο Πέτρος Πολυχρονίδης (video)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήξερε: Ο πανεύκολος γρίφος στον Τροχό της Τύχης που «κόλλησε» το μυαλό της Αφροδίτης (video)