«Μπηχτή» Ελένης Χατζίδου για Κανάκη: «Μου φάνηκε περίεργο και μου κλώτσησε λίγο αυτό που είπε»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Οι «Ράδιο Αρβύλα» συμπλήρωσαν 16 ολόκληρα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, γιορτάζοντας τα γενέθλιά τους με τούρτα και... μια ιδιαίτερη ατάκα από τον Αντώνη Κανάκη.

Expand player

Σχετικό απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή Breakfast@Star με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν τις ατάκες του παρουσιαστή και των συνεργατών του.

Η αναφορά της Χατζίδου στο ιδιαίτερο σχόλιο του Κανάκη

«Μου φάνηκε λίγο περίεργη αυτή η ατάκα: “Να το γιορτάσουμε λίγο κι εμείς εδώ πέρα, άλλοι το γιορτάζουν χωρίς λόγο”, ποιοι είναι τελικά οι λόγοι αυτοί που επιτρέπεται να γιορτάσεις», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

Η Μαίρη Αργυριάδου της απάντησε: «Νομίζω ότι το είπαν για την αυτοαναφορικότητα που ακούγεται τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση. Του τύπου, “λέτε εσείς διάφορα, ας πούμε κι εμείς κάτι για εμάς”»

«Εμένα μου κλώτσησε λίγο μέσα στη χαρά τους να πούνε κάτι αρνητικό για κάτι άλλο», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ να πω, όσον αφορά τη γιορτή, ότι τα χρόνια δεν είναι 16 δικά μας γιατί είναι μία εκπομπή που είναι δύο μήνες. Δηλαδή, 4 σεζόν δικές τους είναι σαν να μία κανονική. Οπότε τα 16 σεζόν δικά τους χρόνια είναι σαν να είναι 4. Σου λέω ότι βλέπεις μία εκπομπή δύο μήνες, οπότε αν τα βάλεις κάτω είναι 4 σεζόν δικές τους. Ένα δίμηνο δικό τους είναι όλη η τηλεοπτική», σχολίασε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Ανακοινώθηκε το τέλος του «Ράδιο Αρβύλα»: Σόκαρε το κοινό ο Αντώνης Κανάνης!

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης που είναι και ο υπεύθυνος για την παραγωγή της σατιτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 έδωσε το τελευταίο του ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Το Ράδιο Αρβύλα είναι από τις λίγες εκπομπές που ξεκινά σχεδόν πάντα τον Νοέμβριο και τον Απρίλιο ρίχνει αυλαία. Αυτή είναι και η συμφωνία της ομάδας με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθησε σε αυτό το γεγονός στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/4 και είπε ότι το Ράδιο Αρβύλα και οι συντελεστές του θα πουν αντίο στο κοινό την Πέμπτη 25 Απριλίου, δύο εβδομάδες πριν από το Πάσχα δηλαδή.

Χαρακτηριστικά είπε: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Ράδιο Αρβύλα. Είναι τελευταίος μήνας και πριν το Πάσχα ολοκληρώνουμε τη δική μας σεζόν. Πέμπτη 25 Απριλίου είναι η τελευταία μας εκπομπή για τη φετινή σεζόν», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

Το Ράδιο Αρβύλα ρίχνει αυλαία για τη σεζόν:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Τράνταξε» το πλατό ο Αντώνης Κανάκης: «Σε πιάνει μπόχα και αηδία...»

Δεν συγχωρεί ποτέ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νέα «επίθεση» στον Αντώνη Κανάκη